Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζει το δικό της πραξικόπημα στην πρωινή ζώνη!..

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

kagia_1117484b.jpgΣτην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της Βίκυς Καγιά στον «Πρωινό Καφέ», που, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΝΤ1, θα λάβει χώρα στις 21 Απριλίου.

Οι προσδοκίες του καναλιού είναι ιδιαιτέρως υψηλές και πραγματικά φαίνεται πως οι υπεύθυνοι επενδύουν πολλά στη νέα παρουσιάστρια της ιστορικής εκπομπής. Παρ’ ότι, πάντως, απομένει μόλις μια βδομάδα για το πρώτο «καλημέρα» της Καγιά, ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα άτομα που θα την πλαισιώνουν.

Οι Λιανός και Καμπούρη δεν θα είναι στη νέα ομάδα, όπως φημολογούταν αρχικά, καθώς ετοιμάζονται για το «X-Factor 2». Μέχρι στιγμής, λοιπόν, η μόνη σίγουρη είναι η Λίτσα Πατέρα, ενώ ακούγεται πολύ έντονα και το όνομα του Γιάννη Σαββιδάκη.

Από κει και πέρα, γίνεται χαμός με ένα σωρό άλλους υποψήφιους που σπεύδουν και… αυτοπροτείνονται, ευελπιστώντας ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να γίνουν κι εκείνοι παρουσιαστές του «Καφέ». Σύντομα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις στον ΑΝΤ1 σχετικά με το θέμα, οπότε δεν θα αργήσουμε να μάθουμε να τα ονόματα των «εκλεκτών» που θα βρίσκονται στο πλευρό της Καγιά.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Πρωινού Καφέ»:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.