Πρώτη απώλεια για τον «Πρωινό Καφέ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

dritsas_73456677b.jpgΔύο εβδομάδες πέρασαν από την έλευση της Βίκυ Καγιά στον «Πρωινό Καφέ» και η πρώτη απώλεια είναι γεγονός! Ο λόγος για τον 40χρονο ηθοποιό Γιάννη Δρίτσα, ο οποίος φαίνεται πως δεν ικανοποίησε με την παρουσία τους υπεύθυνους της εκπομπής, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν πολύ-πολύ σύντομα.

Ο ίδιος ο Δρίτσας, με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, έδειξε έκπληκτος με την απόφαση που πάρθηκε, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται πικρία και πως κοιτάει μπροστά.

«Δεν το περίμενα. Είναι μία απόφαση του καναλιού. Οι σχέσεις της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλές και κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά και στα παρασκήνια. Όπως ήταν έκπληξη η ένταξή μου στην ομάδα, έτσι ήταν έκπληξη για μένα και η αποχώρησή μου.

Ξαφνιάστηκα όταν μου ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας, ανασυντάχτηκα και συνεχίζω για τις επόμενες συνεργασίες ή οτιδήποτε καινούργιο με περιμένει. Δεν τίθεται θέμα ανακούφισης ή στεναχώριας. Μπορεί η ανακοίνωση να με ξάφνιασε αλλά πικρία δεν υπάρχει. Δεν κοιτάω πίσω, απλά συνεχίζω», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Δρίτσας.

Να πούμε πως, σύμφωνα με κάποιους καλά γνωρίζοντες προσώπων και καταστάσεων στον «Καφέ», η αποχώρηση του ηθοποιού δεν θα είναι η τελευταία. Όπως μαθαίνουμε, σύντομα θα ακολουθήσει κι άλλη, με σκοπό τη νέα σεζόν η σύνθεση της ιστορικής εκπομπής να είναι η καλύτερη δυνατή. Το χρονικό διάστημα που απομένει για φέτος, άλλωστε, προσφέρεται για δοκιμές…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.