Eυγενία Μανωλίδου: «Θα είμαι και τη νέα σεζόν στο παιχνίδι»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_2737745b.jpg«Ο Άδωνης είχε προβλέψει τις αντιδράσεις για την εμφάνισή μου στην τηλεόραση και με είχε προειδοποιήσει», επισήμανε η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξή της, μιλώντας για τη «Στιγμή της Αλήθειας» και την αιχμηρή κριτική που της έγινε όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα, προανήγγειλε την παρουσία της στο παιχνίδι και την επόμενη σεζόν γιατί «δεν μου αρέσει να μην ολοκληρώνω τα πράγματα που ξεκινάω», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για τις δύο μεγάλες αγάπες της: Τη μουσική και τον σύντροφό της!

Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Μανωλίδου στο  «ET Weekly», αναλυτικά:

«Εμένα η μουσική είναι η ζωή μου. Και ευτυχώς που πήγα στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω, διαφορετικά δεν θα είχα ασχοληθεί. Εκεί τα πράγματα είναι ελεύθερα, όπως πρέπει να είναι όταν αφορούν την τέχνη, ενώ στην Ελλάδα είναι κάπως πιο τακτικά, πιο συγκεκριμένα. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το ωδείο δεν θεωρείται ισάξιο με τα πανεπιστήμια. Πάντως, το να ακούω μουσική διαβάζοντας παρτιτούρες είναι κάτι που δεν θα βαρεθώ ποτέ και θα το κάνω για πάντα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ευγενία Μανωλίδου.

«Θα είμαι και τη νέα σεζόν στη Στιγμή της Αλήθειας»

«Προσωπικά δεν με φαντάζομαι για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα δεν με φαντάζομαι καθόλου, αλλά το ίδιο έλεγα και πριν ξεκινήσω στη Στιγμή της Αλήθειας. Θα συνεχίσω όσο έχω ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω και σίγουρα θα είμαι και την επόμενη σεζόν στο παιχνίδι, αφού δεν μου αρέσει να μην ολοκληρώνω τα πράγματα που ξεκινάω. Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με την ελληνική φιλοσοφία και έχω μάθει πολύ καλά τον εαυτό μου. Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι άλλο από αυτό που είμαι, αλλά απλώς θέλω να κάνω τη δουλειά που μου ζητούν όσο καλύτερα γίνεται», επισήμανε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια, μιλώντας για την κριτική που δέχτηκε, ανέφερε:

«Το σημαντικό είναι ότι άντεξα και φάνηκα ψύχραιμη. Άλλος μπορεί να τα είχε τινάξει όλα στον αέρα». Όσο για το αν είναι τόσο κατακριτέο το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, είναι ξεκάθαρη: «Υπάρχουν πολύ χειρότερες εκπομπές, που αντέχουν εδώ και χρόνια, και δεν μιλάω για τηλεπαιχνίδια».

«Είχε προβλέψει τις αντιδράσεις ο Άδωνης»

Τέλος, η Μανωλίδου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον έρωτα της ζωής της, Άδωνη Γεωργιάδη: «Είναι πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός, τραγουδάει διαρκώς στο σπίτι, αλλά είναι εντελώς παράφωνος. Ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνει, αγαπάει την πολιτική και το δείχνει. Και είναι περισσότερο διορατικός από μένα. Είχε προβλέψει τις αντιδράσεις για την εμφάνισή μου στην τηλεόραση και με είχε προειδοποιήσει. Η στήριξή του αποδείχτηκε πολύτιμη για να διαχειριστώ τη νέα πτυχή της ζωής μου».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.