Στη Μόσχα αδελφές μου, στη Μόσχα...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

sakis_1828455b.jpgΣτην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον από ελληνικής πλευράς και την ερχόμενη Τρίτη θα αναχωρήσουν για τη Μόσχα ο Σάκης Ρουβάς, ο Φωκάς Ευαγγελινός, οι αδερφές Μαγγίρα και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Την προηγούμενη εβδομάδα το ελληνικό τιμ βρέθηκε στο Λονδίνο για τις τελικές πρόβες του «This is our night» και πλέον είναι όλα σχεδόν έτοιμα!

Για τη χορογραφία, όπως είναι λογικό, δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι ο Σάκης θα πλαισιωθεί από τέσσερις χορευτές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίες μάλιστα είναι και Σουηδέζες, πράγμα που ίσως αποτελέσει ένα, ας το πούμε, ατού για καλή αντιμετώπιση από τους Σκανδιναβούς.

@ Φέτος η Γιουροβίζιον θα απασχολήσει και το νόμιμο στοίχημα, καθώς ο ΟΠΑΠ έχει εκδώσει κουπόνι στοιχηματισμού για τον νικητή της διοργάνωσης και τις χώρες που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Απόλυτο φαβορί -βάσει αποδόσεων- είναι η Νορβηγία με 2,70, ο Sakis έχει 7,00, ενώ ως τρίτη επικρατέστερη συναντάμε την Τουρκάλα Χαντισέ με απόδοση 10,00.

@ Δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι στο Mega με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου φέτος και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα μαύρα σύννεφα για τον παρουσιαστή. Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να δοθεί μια πιο… φρέσκια νότα στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού, ειδικά μετά την πιο ανταγωνιστική πλέον Βίκυ Καγιά στο πρωινό του ΑΝΤ1.

@ Κόκκινος πυρετός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Star, όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα και φωτογραφήσεις των φετινών διαγωνιζομένων για τα «Playmate». Οι όμορφες παρουσίες έχουν κατακλείσει το κανάλι και προετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα!

@ Μάλλον από τη ΝΕΤ και όχι από το Alter θα διοργανωθούν και θα προβληθούν στις αρχές Ιουλίου τα φετινά βραβεία του «TV Έθνους». Κανονικά σειρά είχε το κανάλι του Μπουρναζίου, το οποίο όμως δήλωσε αδυναμία λόγω οικονομικής κρίσης. Η κρατική τηλεόραση φαντάζει ως η επικρατέστερη λύση, ωστόσο απόφαση 100% δεν έχει ακόμα παρθεί.

@ Μετά το «κόψιμο» της «Μηχανής του Χρόνου» από τον Alpha, ο Χρήστος Βασιλόπουλος μεταφέρεται στην ΕΡΤ, όπου σε δύο εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα με το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Μανώλη Χιώτη, που δεν προβλήθηκε στο κανάλι της Κάντζας. Η εκπομπή θα έχει την ίδια δημοσιογραφική ομάδα και θα αλλάξει μόνο το σήμα αρχής.

@ Πολύ σύντομα -μετά τη Γιουροβίζιον πιθανώς- θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ten» με την Έμυ Λιβανίου στον Alpha, ενώ στην Κάντζα ετοιμάζουν άλλη μια νέα εκπομπή, που θα τιτλοφορείται «Chart Show» και ως κύριο περιεχόμενό της θα έχει τη μουσική. Παρουσιαστής δεν έχει ακόμη βρεθεί, ωστόσο κάποιοι κάνουν λόγο για τη Ναταλία Γερμανού.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.