Τι τρέχει με την Πόπη;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

tsapanidou_5288456b.jpgΜε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς φέρεται να μιλάει ήδη η Πόπη Τσαπανίδου και αυτός είναι ο λόγος, όπως μαθαίνουμε, που οι άνθρωποι της ΕΡΤ δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις μαζί της.

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, η εκπομπή της δημοσιογράφου στη ΝΕΤ («Συμβαίνει τώρα») δεν θα προβάλλεται την επόμενη σεζόν, καθώς έπεσε θύμα των περικοπών που γίνονται λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ποιος θα είναι τελικά ο προορισμός της Πόπης Τσαπανίδου; Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha και δεν αποκλείεται τελικά να είναι στην Κάντζα η επόμενη τηλεοπτική της στέγη…

@ Κάτι εντελώς καινούριο ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1 η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, που αποτελεί δημιουργό της σειράς «Σαράντα κύματα». Πρόκειται για μια κομεντί που θα τιτλοφορείται «Ονειροπαγίδα» και στην οποία θα πρωταγωνιστούν η Μαρία Σολωμού και ο Γιώργος Καραμίχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Όλγα Μαλέα από το Λίτσα.com.

@ Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Γιώργος Καπουτζίδης σκοπεύει, λέει, να μείνει εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, παρ’ ότι έχει δεχτεί ένα σωρό προτάσεις, εκείνος μοιράζει το ένα «όχι» πίσω από το άλλο! Φαίνεται μάλλον ότι τον κούρασε τόσο πολύ το «Παρά πέντε» που ακούει τηλεόραση και… τρέχει! Πάντως, όσον αφορά τη δημοφιλή σειρά, ο ηθοποιός και σεναριογράφος έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο - τηλεταινία, με αφορμή τα εικοσάχρονα του Mega.

@ Με τα… μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει στο Μεγάλο κανάλι, προκειμένου να καταλήξουν στους ηθοποιούς για την «ισπανική» νέα σειρά «La familia mata», που θα μεταφέρουν στην ελληνική πραγματικότητα Ρήγας και Αποστόλου. Προς το παρόν έχουν σχεδόν συμφωνήσει ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ενώ ακούγονται έντονα και τα ονόματα της Χρύσας Ρώπα και της Ρένιας Λουιζίδου.

@ Διάβασα κάτι δηλώσεις του Γιάννη Δρίτσα σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μίλησε για την μόλις επταήμερη παραμονή του στον «Πρωινό Καφέ». Μια χαρά τα είπε και μάλιστα ούτε καν έδειξε πικραμένος ή θυμωμένος, αν και μετά από τέτοια συμπεριφορά άλλος στη θέση του θα εξαπέλυε βέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. «Δεν ρώτησα τίποτα και σηκώθηκα και έφυγα. Απ’ τη στιγμή που δεν  μου εξήγησαν, δεν θα ζητούσα εγώ εξηγήσεις. Είναι σαν τον έρωτα, αν σου πει ο άλλος χωρίζουμε, κάθετα, μην αφήνοντας καθόλου περιθώρια, λες κι εσύ “γεια σας”. Τι άλλο να κάνεις;», είπε. Σωστόοοοοος! Πολύ σωστός!

@ Το «Request Show» με τον Θέμη Γεωργαντά ξεκινά το Σαββατοκύριακο (9 & 10 Μαΐου στις 5μ.μ.) στον «89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm», όπως μας ενημέρωσε ο σταθμός.

@ Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Λευκό κοτσύφι, blue tree, μαύρο καράβι» θα παρουσιάσει ο Μίμης Ανδρουλάκης τη Δευτέρα στις 11 του μήνα στο Palmie bistro του Μπουρναζίου. Για το νέο δημιούργημα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσουν οι Δημήτρης Σιούφας - Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η Πόπη Τσαπανίδου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.