Τα ‘βαλε με την Πετρούλα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

petroula_7239445b.jpgΣτο… μάτι του Βαγγέλλη Μεϊμαράκη φαίνεται πως μπήκε τις τελευταίες ημέρες η Πετρούλα Κωστίδου! Όπως μαθαίνουμε, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης έδωσε εντολή τις υπηρεσίες του Στρατού να ερευνήσουν μήπως ο τρόπος παρουσίασης του καιρού από την ξανθιά καλλονή δεν είναι σύμφωνος με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί μεταξύ ΕΜΥ και καναλιών.

Για όσους αναρωτιέστε τι δουλειά έχει ο Μεϊμαράκης με το θέμα, να πούμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας και, όπως γίνεται αντιληπτό, ο Υπουργός δεν χαρίζει… κάστανο και πολύ καλά κάνει!

Απ’ την πλευρά του, πάντως, το ΕΣΡ απέστειλε ήδη μια πρώτη σύσταση στο Star, υπογραμμίζοντας ότι το δελτίο καιρού της Πετρούλας είναι «περιπαικτικό, ελαφρύ και μη επιστημονικό». Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία της ανεξάρτητης Αρχής τάχθηκε υπέρ της επιβολής προστίμου, αλλά μην μπορώντας τελικά να συμφωνηθεί το ύψος αυτού, υπερίσχυσε η άποψη της μειοψηφίας για την έκδοση προσωρινής σύστασης.

Φτηνά τη γλύτωσε δηλαδή το Star! Προς το παρόν τουλάχιστον…

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ , Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !!!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ............ ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ελευθερια
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.