Η Στεφανίδου μίλησε περί Ψινάκη και λογοκρισίας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

stefanidou_7495b.jpgΜετά την πρόσφατη επίσκεψη της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή «Αξίζει να το Δεις» της Τατιάνας Στεφανίδου, οι σχέσεις των δύο φαίνεται πως πέρασαν πλέον σε άλλο επίπεδο, πράγμα που αποδεικνύει και η τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο, για το «Super Star» αυτή τη φορά. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον Ηλία Ψινάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν ψευδή τα όσα ακούστηκαν περί σκέψεων στον ΑΝΤ1 να λογοκριθούν τα λεχθέντα του γνωστού μάνατζερ και να μην παίξει το δεύτερο μέρος της εκπομπής.

«Ο ΑΝΤ1 είναι ένας σταθμός που δε λογοκρίνεται ποτέ του και το ‘χει αποδείξει με την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που κριτικάρει όλους μας. Και ο Θέμος σατιρίζει και το ‘χει κάνει σε μένα. Όλοι πρέπει να ‘χουν ελευθερία και καλά κάνει ο ANT1. Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε μία συνέντευξη και δεν έθιξε κανέναν. Αν έθιγε την τιμή και την υπόληψη κάποιου, η πρώτη που θα έκοβε αυτά τα λόγια θα ήμουν εγώ. Ο Ηλίας βγήκε και είπε την άποψή του και έκανε σχόλια για το Σάκη και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη Eurovision. Μπορεί εγώ να διαφωνώ αλλά αυτή ήταν η άποψή του, δε μπορούσα να τη λογοκρίνω. Αν έγιναν πιέσεις στο σταθμό δεν αφορά εμένα. Είναι θέμα του σταθμού και δεν μπορώ να μιλάω δημόσια εκ μέρους του ANT1», είπε, μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ντέπυ Γκολεμά: «Ήταν διαφημιστικό κόλπο…»

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σχόλιο της Ντέπυ Γκολεμά από τη στήλη της στον «Ελεύθερο Τύπο», όπου χαρακτηρίζει «διαφημιστικό κόλπο» τις φήμες που κυκλοφόρησαν και κάνει λόγο περί έντονης δυσφορίας στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού για την Τατιάνα. Παραθέτουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα αυτούσιο:

«Γιατί έγινε τόση φασαρία για την εκπομπή της Τατιάνας με τον Ηλία Ψινάκη; Θα παιχτεί δεν θα παιχτεί, θα κοπεί δεν θα κοπεί το δεύτερο μέρος; Ένα “διαφημιστικό κόλπο” ήταν και το γνωρίζουν αυτό στον ΑΝΤ1. Και επειδή θεωρούν ότι ο Ηλίας Ψινάκης καλώς έκανε αφού έτσι λειτουργεί -του αρέσει ο ντόρος του Ηλία-, η δυσαρέσκεια έχει να κάνει με την Τατιάνα. Λένε, δηλαδή, πως εν όψει συζητήσεων για την υπογραφή του νέου συμβολαίου δεν χρειάζονται τέτοιες “πενιές” και διοχετεύσεις τάχα εμποδίων περί περικοπής, επειδή ο Ηλίας στόχευε συγκεκριμένα πρόσωπα (ένα δηλαδή για την ακρίβεια, τον τωρινό μάνατζερ, αντιληφθήκαμε…), που “απειλούσε” να κόψει τις διαφημιστικές δαπάνες μέσω γνωστού χορηγού…

Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι πως στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού υπάρχει δυσφορία για το χειρισμό του θέματος. Και ίσως αυτή η ιστορία να μετρήσει ακόμα και στην απόφαση να μη θελήσει ο ΑΝΤ1 τελικά να κρατήσει ένα από τα πιο γερά χαρτιά του, παρά το καλό κλίμα που υπήρχε στις συναντήσεις, αφού και η παρουσιάστρια φαινόταν να αποδέχεται τους όρους της επιχείρησης για μείωση αποδοχών, διάρκειας εκπομπής…».

 

Διαβάστε τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης στη συνέντευξή του

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.