Playmate 2009: Όλα όσα έγιναν στον διαγωνισμό

3.8571428571429 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.86 (7 Ψήφοι)

playmate2009_1923456b.jpgΗ Έφη Κυριάκου ήταν η κοπέλα που αναδείχτηκε Playmate 2009 στον ομώνυμο διαγωνισμό που διεξήχθη τη Δευτέρα (25/5) και παρουσίασε η εκθαμβωτική Ελεονώρα Μελέτη. Τους υπόλοιπους τέσσερις τίτλους κέρδισαν οι Χρύσα Δρακάκη (Super Star 2009), Εύα Δελλή (Playgirl 2009), Σοφία Μήτρου (Αναπληρωματική Playmate 2009) και Νέλλη Καραμάνη (Miss Playboy 2009).

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 21χρονη Έφη Κυριάκου συμμετείχε σε τέτοιου είδους διαγωνισμό, αφού το είχε κάνει και το 2008 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο κάποια επιτυχία. Όμως, επειδή ο επιμένων νικά, το μοντέλο δεν το έβαλε κάτω και τελικά έφτασε η στιγμή της ανταμοιβής!

Η Έφη είναι από την Κρήτη και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, υποκριτική, διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ (μη ρωτάτε πότε τα πρόλαβε όλα αυτά μόλις στα 21 της… Αυτά δήλωσε, αυτά γράφουμε).

Το πιο καλό απ’ όλα ήταν ότι κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων της κεντρικής επιτροπής προς τις διαγωνιζόμενες, η νικήτρια μας άφησε… σύξυλους λέγοντας ότι αν ήταν για το καλό της πατρίδας της θα έκανε στριπτίζ στον πλανητάρχη! Εμ, πώς να μην κερδίσει το διαγωνισμό μετά, μου λέτε; Άξια-άξια!..

Κατά τα άλλα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμήνευσε αρκετές από της επιτυχίες του όταν οι κοπέλες ετοιμάζονταν στα παρασκήνια, ενώ διασκέδασε τον κόσμο και η Ελεονώρα Μελέτη, δείχνοντας τις χορευτικές της ικανότητες στο ταγκό, με παρτενέρ της τον Κάρολι Βάμος.

Η κριτική επιτροπή αποτελούταν από τους Γιώργος Τσαλίκη, Ηλία Πανταζόπουλο, Εύη Βατίδου, Πάνο Ζήνα, Μαρία Σταματέρη, Ρία Πρίνου και Όλγα Φαρμάκη.
Ύστερα από τη στέψη των κοριτσιών, ακολούθησε πάρτι στο Villa Mercedes, με τις πέντε νικήτριες να γιορτάζουν παρέα με διάσημους καλεσμένους και φυσικά να περιτριγυρίζονται από ένα σωρό φωτογράφους. Τις εντυπώσεις έκλεψε και στο νυχτερινό κέντρο η Playmate 2009, καθώς εμφανίστηκε με αποκαλυπτική ροζ τουαλέτα!

Έφη Κυριάκου (Playmate 2009)



Χρύσα Δρακάκη (Super Star 2009)


Εύα Δελλή (Playgirl 2009)


Σοφία Μήτρου (Αναπληρωματική Playmate 2009)


Νέλλη Καραμάνη (Miss Playboy 2009)


Ο Νίκος Οικονομόπουλος επί το έργον (Α' μέρος)


Ο Νίκος Οικονομόπουλος επί το έργον (Β' μέρος)

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.