Διαβάστε γιατί έφυγε ο Τράγκας από τον Real FΜ

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

tragas_773746b.jpgΎστερα από πολλά παρασκηνιακά «μαγειρέματα» και πολλές διαπραγματεύσεις, λύθηκε τελικά η συνεργασία του Γιώργου Τράγκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FΜ» . Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα (1/6), όταν ο γνωστός δημοσιογράφος ενημέρωσε τους ακροατές του ότι η εκπομπή του θα διακοπεί στις 15 του μήνα, αφού θα αναχωρήσει για… διακοπές.

Η κίνηση αυτή έγινε χωρίς έχει υπάρξει καμία ενημέρωση προηγουμένως της διεύθυνσης, κάτι που δημιούργησε δυσφορία. Σχεδόν αμέσως, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον επέπληξε λέγοντάς του ότι δεν γίνεται να αποφασίζει μονομερώς για διακοπή της εκπομπής του χωρίς να ενημερώσει τον σταθμό, ωστόσο ο Τράγκας δεν συμμορφώθηκε, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και από το τηλεοπτικό δελτίο του ALTER.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τα τηλέφωνα και τις συζητήσεις να πέφτουν βροχή! Η κατάληξη ήταν η έκδοση ανακοίνωσης από τον σταθμό το μεσημέρι της Τετάρτης (3/6), με την οποία γνωστοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόταν: «Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του κ. Γιώργου Τράγκα με τον Real fm 97.8, ο σταθμός τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα μεγάλη προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στις επαγγελματικές του δραστηριότητες».

Πώς έχει το θέμα από δω και πέρα; Φήμες που έχουν κάνουν ήδη την εμφάνισή τους, κάνουν λόγο για συμφωνία του δημοσιογράφου με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96» των Κυριακίδη - Λαυρεντιάδη. Αν έχουν όντως βάση όσα κυκλοφορούν, θα το μάθουμε σύντομα…

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο REAL FM ΧΩΡΙΣ ΤΟ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ Ν.Δ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ....
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Ή ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο κ. ΤΡΑΓΚΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ H ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο κ. ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

ΛΟΥΡΕΝΤΖΟΣ Δ.
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΤΕ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ... ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠ' ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ;

Νίκη
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

....ουδεις αναντικαταστατος......

ντινα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.