Σπύρος Χαριτάτος: Από τη νύχτα, στη δημοσιογραφία

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.67 (3 Ψήφοι)

xaritatos_1457475b.jpgΟ «αγώνας για επιβίωση» οδήγησε τον Σπύρο Χαριτάτο στην ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΣΚΡΙΠ». Με πάσα ειλικρίνεια, ο παρουσιαστής του «6-10 Μαζί» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα του βήματα στο χώρο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε…

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία από ανάγκη για επιβίωση. Ήθελα να βρω μια δουλειά για να φύγω από τη νύχτα που δούλευα αρκετά χρόνια», είπε αρχικά.

Γνωστός για το πάθος του στο κυνήγι του ρεπορτάζ και αναπολώντας τις… παλιές καλές μέρες, ο παρουσιαστής συνέχισε, λέγοντας: «Περνάω πολύ καλά στη θέση που βρίσκομαι αλλά όταν βλέπω τους συναδέλφους μου σε ζωντανές συνδέσεις, ή να κάνουν ρεπορτάζ για κάποιο θέμα τούς ζηλεύω περισσότερο».

Για τους περισσότερους ο δρόμος της επαγγελματικής καταξίωσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, κάτι που ίσχυσε και στην περίπτωση του Σπύρου Χαριτάτου. «Κατά καιρούς άνθρωποι που θεωρούσαν πως είχαν δύναμη μου έβαλαν πολλά εμπόδια για αδιευκρίνιστους πάντα λόγους. Αν τους ρωτήσεις γιατί το έκαναν, δεν έχουν να σου δώσουν κάποια εξήγηση. Θεωρούν πως είμαι δήθεν και πως είναι πολύ καλό αυτό που βγάζω για να είναι αληθινό», τόνισε.

Μιλώντας για τα θέματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη καθ’ όλη τη χρονιά, ο δημοσιογράφος σχολίασε πως το χειρότερο ήταν «η παραγραφή όλων των σκανδάλων. Νομίζω πως ήταν παντελώς άκομψο και εξαιρετικά προσβλητικό για τον Έλληνα πολίτη.

Το επιχείρημα πως σε κάθε ευρωεκλογές κλείνει η Βουλή ήταν τελείως αστείο. Μπορεί να είμαι κακοπροαίρετος, αλλά, ευχαρίστως, θα περιμένω την έναρξη πάλι της Βουλής για να δω αν αυτά τα ζητήματα τα επαναφέρει. Έχω τη βεβαιότητα ότι δεν θα το κάνουν, μακάρι να διαψευστώ».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.