Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έζησα την απόλυτη οικονομική καταστροφή»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mikroutsikos_8345667b.jpgΤο γεγονός ότι αντιμετώπισε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα εδώ και ένα χρόνο, αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε επίσης τόσο για τις «χαμηλές πτήσεις» της εκπομπής του στο Star, που τον οδήγησαν στην έξοδό του από το κανάλι , αλλά και για τη Δήμητρα Ρουμπέση. Παραθέτουμε τα σημαντικότερα αποσπάσματα, αναλυτικά:

Για την οικονομική του κατάσταση: «Έζησα από το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι σήμερα ένα είδος τέλειας οικονομικής καταστροφής, το οποίο έχουν βγάλει παραμορφωμένο κάποια έντυπα. Έχασα όλα μου τα χρήματα και όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία και έμεινα επί ξύλου κρεμάμενος! Συν το γεγονός ότι έμεινα και μόνος ήταν ένα πράγμα που ξαφνικά έφτασα να βρίσκομαι όχι στο "φτου και από την αρχή" αλλά στο "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"».

Για τα απογοητευτικά νούμερα της εκπομπής του: «Ξεκινήσαμε ουσιαστικά το δεύτερο τρίμηνο, οπότε -σε τηλεοπτικούς χρόνους- το δεύτερο εξάμηνο. Δε βγήκε λειτουργώντας εναλλακτικά, αλλά αντιμετωπίζαμε τον ανταγωνισμό επί ίσοις όροις στη μέση της σεζόν. Είχα δεχθεί σε προσωπικό επίπεδο απανωτά χτυπήματα και βρισκόμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Είχαμε πρεμιέρα και την προηγούμενη μέρα πέθανε η μητέρα του γιού μου! Ευτυχώς ο σταθμός είχε τα αντανακλαστικά να το αναλάβει με ευγένεια και ξεκινήσαμε 2-3 μέρες μετά».

Για τη Δήμητρα Ρουμπέση: «Προσπαθώντας να λύσω τα οικονομικά προβλήματα, μπλεγμένος άσχημα εκεί -κάποιες υπογραφές μου στοιχίζουν όλη μου τη ζωή-, σκεφτόμουν ότι το να ξαναβρεθώ με τη Δήμητρα κάτω από ένα νέο καθεστώς μπορεί να την έβαζε στη δίνη αυτών των προβλημάτων. Τον τελευταίο καιρό τα ζούσαμε αυτά, αλλά προσπαθούσα να την ενημερώνω με επικεφαλίδες. Από τη μια μεριά δεν ήθελα να ξανασμίγαμε εν μέσω ενός κυκεώνα προβλημάτων, από την άλλη μεριά, ήθελα μια συμφιλίωση. Αυτή ήταν η στάση μου στις λίγες μας συναντήσεις όπου η Δήμητρα ήταν θετική και κάποια στιγμή σαν μύγα τσε τσε έγινε αρνητική. Η Δήμητρα είναι κλειστός άνθρωπος, όταν ζει ένα πρόβλημα κλείνεται στον εαυτό της. Όποιες διαφορές και να έχουμε, όταν συμβαίνουν αυτά τα κοσμογονικά πράγματα σε έναν άνθρωπο κοιτάς πέρα από αυτό και σκύβεις εκεί. Αυτό λέγεται στοιχειώδες συναίσθημα και στοιχειώδης σεβασμός σε ό,τι ζήσαμε».

Για τη δουλειά του: «Είμαι παρουσιαστής παντός καιρού. Μπορώ να σου κάνω από μια εκπομπή ακραιφνώς πολιτική μέχρι σόου, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Δεν είμαι παρουσιαστής εγωιστής! Έχω ισορροπημένη αίσθηση επαγγελματισμού».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΕ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΤΡΕΑ ΣΙΣΣΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΣΑΤΙΖΟΤΑΝ.ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ:sad:

λιζα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.