Φώτης-Μαρία: Παραμένουν ψηλά οι μετοχές τους...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

fotis_maria_424455b.jpgΟ κύριος λόγος της διαφαινόμενης μετακίνησης του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου από τον Alpha στο Star είναι κυρίως οικονομικός. Το τηλεοπτικό ζευγάρι ναι μεν ήθελε να παραμείνει στην Κάντζα, αλλά η πρόταση των Γερμανών για σημαντική μείωση αποδοχών έπεσε πάνω σε τοίχο!

Συν τοις άλλοις, Μαρία και Φώτης είναι πεπεισμένοι ότι στο Star θα τους δοθούν αρκετές ευκαιρίες να κάνουν πράγματα, καθώς είδαν από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη εμπιστοσύνη που τους έδειξαν οι άνθρωποι του καναλιού. Όπως ακούγεται, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τριετές συμβόλαιο, κάτι που αν όντως ισχύει αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού, παρά τα σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλος παραμένουν σταθερές αξίες για το χώρο της τηλεόρασης και από τα πρόσωπα που δε βαριέσαι να βλέπεις. Είναι χαρισματικοί, ευχάριστοι, διαθέτουν έξυπνο χιούμορ και συνεχίζουν γι' αυτούς κι άλλους λόγους να ελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου, σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους τους -ακόμα και πιο «φρέσκους»- που αργοσβήνουν ή έχουν χαθεί ήδη από τον τηλεοπτικό χάρτη.

Πολύ σημαντικό για την επιτυχία τους είναι σίγουρα ότι έχουν πολύ καλή χημεία και πολύ περισσότερο ότι δεν έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν προστριβές μεταξύ των δύο που θα μπορούσαν να χαλάσουν αυτή τη σχέση. Ούτε φυσικά έχουν διανοηθεί ποτέ να «πουλήσουν» ο ένας τον άλλον, κάτι που σαφέστατα θα μπορούσε εύκολα να συμβεί.

Το γράφουμε αυτό γιατί μάθαμε ότι ο Φώτης δέχθηκε πρόταση από την ιδιοκτησία του Alpha να παραμείνει στο κανάλι και, εκτός από την υπάρχουσα εκπομπή, να παρουσιάσει μόνος του και κάποιο τηλεπαιχνίδι. Όμως, εκείνος απάντησε αρνητικά και είναι προς τιμήν του! Σε εποχές που το χρήμα κυριαρχεί -και ειδικά στα τηλεοπτικά και καλλιτεχνικά- υπάρχουν ακόμα κάποιοι, έστω λίγοι, που μένουν πιστοί σε φιλίες και ηθικές αξίες...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.