Ο Λαζόπουλος απόλυτος κυρίαρχος…

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

lazopoulos_6294956b.jpgΑδιαμφισβήτητος νικητής της φετινής σεζόν ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι νιουζ», καθώς η συνολική τηλεθέαση που έπιασε ήταν κατά μέσον όρο 49,6%, δηλαδή πιο απλά 2.250.792 τηλεθεατές.

Μάλιστα, έστω για ένα λεπτό υπολογίζεται ότι την εκπομπή παρακολούθησαν περίπου 5.000.000 άτομα, που είναι σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας. Μετά απ’ όλα αυτά, πως οι Γερμανοί να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο; Φυσικά, μόνο κάποιος τρελός θα άφηνε το μεγάλο του «όπλο» στα χέρια των αντιπάλων του, οι οποίοι, σημειωτέον, περίμεναν στη γωνία μήπως και… αλλά δεν!

Τα παρατάει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος;

Η οικονομική ζημιά ολοένα αυξάνεται για τον «Ελεύθερο Τύπο» και τον ραδιοφωνικό σταθμό City, με αποτέλεσμα ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου να έχουν προβληματιστεί έντονα. Η κυκλοφορία του εντύπου είναι κατώτερη των προσδοκιών, ενώ και ο σταθμός δεν πάει τόσο καλά από πλευράς ακροαματικότητας. Με δεδομένη την οικονομική κρίση, λοιπόν, ο κ. Αγγελόπουλος είναι πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει την δραστηριοποίησή του με τα media, αφού οι επενδύσεις που έκανε από το 2006 δεν του έχουν αποφέρει τα κέρδη που ανέμενε.

Κόβουν από παντού στο Mega…

Η οικονομική στενότητα που διανύουμε ανάγκασε το Mega να μειώσει το κόστος του κάθε επεισοδίου για το «Παταγονία» από 200.000 στα 120.000 ευρώ. Επίσης, υπάρχει η πρόθεση να περικοπεί και το μπάτζετ των εκπομπών που ετοιμάζονται για τον εορτασμό των 20 χρόνων του.

Που θα καταλήξει η Μαρία Κορινθίου;

Με τους ανθρώπους του Alpha φέρεται να συζητάει η Μαρία Κορινθίου, προκειμένου να παρουσιάσει ένα νέο τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται στα σκαριά. Η ηθοποιός, πάντως, έχει επαφές και με τον ΑΝΤ1, αφού της έχει προταθεί να παίξει σε καινούρια σειρά.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και σε καθημερινή σειρά

Πέρα από την «Πολυκατοικία», θα βλέπουμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη και στην καθημερινή σειρά με προσωρινό τίτλο «Αγαπημένη μου εχθρός», όπου θα υποδυθεί την εγγονή της Κάτιας Δανδουλάκη. Μαζί της θα δούμε την Αθηνά Οικονομάκου και τον Όθωνα Μεταξά.

Μετακομίζει η Παναγιώτα Βλαντή

Μεταγραφή στον ΑΝΤ1 παίρνει η Παναγιώτα Βλαντή για την επόμενη σεζόν, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του καναλιού «Όλα για τον έρωτα» με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Κλήθηκε από το ΕΣΡ το Τηλεφώς

Σε απολογία κλήθηκε από το ΕΣΡ ο τηλεοπτικός σταθμός Τηλεφώς για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς ακόμα και το Σάββατο της παραμονής των ευρωεκλογών το κανάλι του Κώστα Παπανικόλα μετέδωσε πολιτικές διαφημίσεις υπέρ των «Οικολόγων» και του ιδιοκτήτη του. Πάντως, για το Τηλεάστυ που έπαιζε ολημερίς Καρατζαφέρη ούτε λόγος…

Απογοήτευση για το «Μίλα μου βρόμικα»

Αργεί η Μυρτώ Κοντοβά να δώσει επεισόδια για το «Μίλα μου βρόμικα» και όχι μόνο αυτό αλλά δεν είναι πολύ της προκοπής, πράγμα που έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στους υπεύθυνους του Mega. Παρ’ όλα αυτά, η σειρά θα προβληθεί κανονικά, αφού πρώτα βέβαια γίνουν ορισμένες απαραίτητες διορθώσεις…

Μειώνονται τα έσοδα της Κυριακάτικης «Χώρας»

Ύστερα από την αναστολή του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Χώρας» και τη μετατροπή της σε Κυριακάτικη, έχασε το δικαίωμα να δημοσιεύει ισολογισμούς και διακηρύξεις, που αποτελούσε σημαντικότατο κομμάτι των εσόδων της. Βέβαια, μπορεί ακόμα να βάζει κρατικές καταχωρήσεις και διαφημίσεις, τομέας στον οποίο ο Γιώργος Τράγκας είναι… μανούλα!

Τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου με… e-mail

Μπορεί να φανεί τραβηγμένο, αλλά είναι πραγματικότητα. Οι εργαζόμενοι στον Alpha ενημερώθηκαν μέσω e-mail για το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου που θα συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Καλό το internet, δε λέω, αλλά μέχρι ενός σημείου…

Πρόταση στο team του «Ράδιο Αρβύλα» και για νέα εκπομπή

Η μεγάλη επιτυχία του «Ράδιο Αρβύλα» όχι μόνο ανάγκασε τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα της εκπομπής, αλλά το θέμα πήγε και λίγο παραπέρα. Όπως μάθαμε, τους προτάθηκε και νέο μουσικό talk show για τα βράδια του Σαββάτου…

Πλούσιο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από το conn-x TV

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι ανέλαβε sports programming manager του conn-x TV Sports. Το κανάλι, που προβάλλεται από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής τα δικαιώματα για τη Μπουντεσλίγκα, το αυστριακό πρωτάθλημα, το κύπελλο Ιταλίας και το Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.