Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι πολύ προσγειωμένος, δεν έχω ξεφύγει...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

petros_filippidis_72545b.jpgΤην άποψη ότι ο «Λάκης ο Γλυκούλης» δέχθηκε κάποιες ατεκμηρίωτες αρνητικές κριτικές από ορισμένους, εξέφρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Το Βήμα». «Όταν ένα σήριαλ κάνει 50% τηλεθέαση δεν μπορεί να ακυρώσεις τόσο εύκολα τρία εκατομμύρια κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι ύστερα από τις τελευταίες του επιτυχίες. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξής του, αναλυτικά:

Για τις ανητικές κριτικές που δέχτηκε ο «Λάκης ο Γλυκούλης»: «Ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί να λέει ότι θέλει. Βέβαια δεν μπορεί να λέει ότι θέλει κάποιος ο οποίος το κάνει δουλειά αυτό. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Ένας θεατής από το σπίτι του μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ένας επαγγελματίας, όμως, ο οποίος πληρώνεται για να καταθέσει μια άποψη θα πρέπει το λιγότερο να την τεκμηριώσει. Αυτό δεν τεκμηριώθηκε. Οι άνθρωποι που γράφουν γι' αυτά τα πράγματα γράφουν αξιωματικά, δεν τεκμηριώνουν. Δεν αποδεικνύουν αυτά που γράφουν, τα τοποθετούν στα γραπτά τους ή στις στήλες τους σαν αξιώματα. Δεν είναι δίκαιο αυτό. Όταν ένα σήριαλ κάνει 50% τηλεθέαση δεν μπορεί να ακυρώσεις τόσο εύκολα τρία εκατομμύρια κόσμο. Ακόμη κι αν το κάνεις πρέπει να έχει επιχειρήματα. Δεν σημαίνει ότι τα τρία εκατομμύρια έχουν πάντα δίκιο, μπορεί και να ισχύει το αντίθετο. Και την Ιωάννα της Λωρραίνης την έκαψαν στην πυρά... Μπορεί να έχει δίκιο ο ένας αλλά να το τεκμηριώσει, ειδικά όταν πληρώνεται. Ήταν ατεκμηρίωτες οι κριτικές που δέχτηκα».

Για το αν έχει «ξεφύγει» ύστερα από τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων: «Όχι, είμαι πολύ προσγειωμένος. Στις ηλικίες τις δικές μας, στη γενιά τη δική μας, είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις. Μιλάω σε σχέση με την εμπειρία και την πορεία που έχεις κάνει. Καταλαβαίνεις τι έχει σημασία, τι έχει αξία. Είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις, δε διαφωνώ, αλλά δεν είναι εύκολο».

Για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει κανάλια και σειρές: «Το κακό είναι ότι περιορίζονται οι σειρές και μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Η κρίση χτυπάει τα πάντα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το θέμα είναι ότι εμείς δημιουργήσαμε την κρίση. Όχι εμείς οι πολίτες, βέβαια, ο κόσμος φταίει λιγότερο απ' όλους. Είναι όμως παγκόσμιο φαινόμενο. Δε θα κλαίμε τη μοίρα μας, αλλά καλό θα ήταν να προσαρμοστούμε ανάλογα με τα δεδομένα μας και με το τι μας επιβάλλουν οι καταστάσεις».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.