Γ. Αρναούτογλου: «Δεν το έχω ξεγράψει το πρωινό»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_b.jpgΛίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με το Mega, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εφημερίδα «Βήμα» και εξήγησε για ποιο λόγο σταματάει από την πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. «Ένιωσα κάποια στιγμή ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό», τόνισε ο παρουσιαστής και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Από το να υπάρχω απλώς ένιωσα ότι θα ήταν καλύτερο να σταματήσω».

Πάντως, το ότι έφυγε από τον «Όμορφο Κόσμο» δε σημαίνει πως αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή ξανά στην πρωινή ζώνη. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως είναι πιθανό να θελήσει στο μέλλον να ασχοληθεί ξανά με παρόμοια εκπομπή: «Δεν το έχω ξεγράψει το πρωινό. Δεν είναι εύκολο πρόγραμμα. Πολλοί το προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Το έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και σκέφτομαι ότι μπορώ να κάνω επιτυχία αν επιστρέψω. Το αφήνω ανοιχτό, θα ήθελα να το ξανακάνω».

Όσον αφορά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της φετινής σεζόν, ο Γρηγόρης ανέφερε: «Αν φταίει κάτι, φταίω εγώ. Δεν φταίει ποτέ η ομάδα που μαζεύεις για να παίξεις μπάλα. Οι επιλογές των προσώπων έγιναν από μένα, σε συνεννόηση πάντα με το κανάλι. Πάντα φταίει το “κεφάλι” στην ομάδα. Εγώ φταίω για το ότι δεν βγήκαμε πρώτοι.  Ήθελα να ανακατέψω τη συνταγή, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Δεν πέτυχε, δεν βγήκε. Δεν πειράζει όμως».

Ο παρουσιαστής έχει σταματήσει εδώ και καιρό να κρύβει τη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ και πλέον οι δυο τους κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις. Σχετικά με την απόφασή του αυτή, ανέφερε: «Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Δεν μπορούσα να βγω έξω, να αγκαλιάσω και να φιλήσω την κοπέλα μου. Ως τα 33 δεν το είχα κάνει. Δεν έβγαινα δημοσίως έξω και να αγκαλιάσω μια γυναίκα. Όταν ήμουν νέος πρόσεχα την κλειστή κοινωνία της περιοχής όπου ζούσα και εργαζόμουν. Συναίνεση δεν υπήρξε ποτέ, απλά αφέθηκα ελεύθερος. Ήθελα να αγκαλιάσω και να φιλήσω τον άνθρωπό μου, ήθελα να αφεθώ πια στα 35 μου! Τι να περίμενα; Μόνο όταν παντρευόμουν να αγκαλιάσω δημόσια την κοπέλα μου;».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.