«Κλείνει» στο Mega ο Νίκος Παπαδάκης

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

nikos_papadakis_6234b.jpgΜετά την ανακοίνωση του Mega ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και τα νέα μέλη της ομάδας. Η μία οντισιόν διαδέχεται την άλλη και ήδη έχει περάσει αρκετός κόσμος από το στούντιο, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του.

Μάλιστα, η πλειοψηφία προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ, όπου υπάρχουν αρκετά πρόσωπα με το προφίλ που επιθυμεί ο σταθμός. Ανάμεσα στους υποψήφιους και προς το παρόν επικρατέστερος για μια θέση στην ομάδα είναι ο παρουσιαστής του «Life and Style», Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος έχει κάνει δύο δοκιμαστικά και έχει αφήσει απολύτως ικανοποιημένους τους ανθρώπους του μεγάλου καναλιού. Αυτό που απομένει λοιπόν είναι να συμφωνήσει με τον σταθμό και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας, πράγμα που, εκτός απροόπτου, θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα, πάντως, επικρατεί το απόλυτο χάος! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν αρνητικός για δεύτερη φορά σε πρόταση που του έγινε και η περίπτωσή του απομακρύνεται, ενώ «όχι» είπε και η Αλέκα Καμηλά, αφού τον ερχόμενο χειμώνα θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή, φημολογείται πως πρόκειται να κάνει δοκιμαστικό ο πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Σάββας Πούμπουρας, παρ’ ότι ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του πρωινού. Επίσης, για την εκπομπή ακούγονται ονόματα όπως αυτά των Νόνη Δούνια, Κατερίνας Στικούδη, Μαρίας Ηλιάκη και Στέλλας Γιαμπουρά, αλλά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που είναι ο πρώην της Νάντιας Μπουλέ. Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιλογή μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.