«Βόμβα» με Στεφανίδου ετοιμάζουν στο Mega

4.8571428571429 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.86 (14 Ψήφοι)

stefanidou_73466b.jpgΟ Νίκος Ευαγγελάτος τα βρήκε επιτέλους με τον ΑΝΤ1 και θα συνεχίσει στο κανάλι για δύο ακόμη χρόνια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο την ίδια στιγμή η Τατιάνα Στεφανίδου έχει εξαιρετική πρόταση από το Mega και η παραμονή της στο Μαρούσι είναι ιδαιτέρως αμφίβολη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο μεγάλο κανάλι, λοιπόν, εδώ και μερικές ημέρες έκαναν αρκετά δοκιμαστικά, με σκοπό τη στελέχωση της νέας πρωινής εκπομπής που ετοιμάζουν, ύστερα από την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παρ’ όλα αυτά, κανένα από τα νέα παιδιά που πέρασαν από το στούντιο δεν ικανοποίησε τόσο, ώστε να του δοθεί η θέση του παρουσιαστή.

Σκέψεις υπήρξαν πολλές και προβληματισμός τεράστιος, διότι τη νέα σεζόν η πρωινή ζώνη του Mega έχει να αντιμετωπίσει απ’ τη μία την εκτός συναγωνισμού τα τελευταία χρόνια Ελένη Μενεγάκη και απ’ την άλλη τη «φρέσκια» Βίκυ Καγιά. Αφού έπεσαν στο τραπέζι αρκετά ονόματα, που δεν κρίθηκαν κατάλληλα ή δεν θεωρήθηκε ότι μπορούν να «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον στο βαθμό που επιθυμείται, έπεσε και αυτό της Τατιάνας Στεφανίδου.

Άπαντες συμφώνησαν πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, καθώς πρόκειται για πρόσωπο έμπειρο και αποδεκτό από τον κόσμο, που τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει σε οτιδήποτε έχει κάνει στην τηλεόραση. Αμέσως, έπεσαν τηλέφωνα και «άναψαν» οι συζητήσεις, αφού η Τατιάνα δεν έχει ακόμη υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και, όπως μαθαίνουμε, δεν βρίσκει καθόλου άσχημη ιδέα να συνεχίσει στο πρωινό του Mega και να κάνει άλλη μια ακόμα αλλαγή στην τηλεοπτική της καριέρα.

Και το αστείο της όλης υπόθεσης ξέρετε ποιο είναι; Ότι η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που καθυστερούσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να πιέσει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο σύζυγός της. Μάλιστα, έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό η τελική έκβαση στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τώρα, αν η Τατιάνα σηκωθεί και φύγει για να πάει στον ανταγωνισμό, θα πρόκειται σίγουρα για τεράστιο… κάζο του ΑΝΤ1! Εν αναμονή των εξελίξεων…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.