Πυρ και μανία η Καγιά με τον ΑΝΤ1 λόγω... Μανωλίδου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_983566bΔε φτάνει που στον ΑΝΤ1 εκθρόνισαν τη Βίκυ Καγιά από τον «Πρωινό Καφέ» άρον-άρον, τώρα η ξανθιά παρουσιάστρια έχει έναν ακόμη λόγο για να αισθάνεται πικρία αναφορικά με τη συμπεριφορά του καναλιού προς εκείνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδοχές της είναι κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές που προβλέπει η συμφωνία της Ευγενίας Μανωλίδου, πράγμα που την έχει βγάλει απ' τα... ρούχα της!

Τα νέα κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός στο κανάλι του Αμαρουσίου και η Βίκυ Καγιά δεν άργησε να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις. Εκεί που οι υπεύθυνοι την είχαν... αρχόντισσα, ξαφνικά και χωρίς καν να την ενημερώσουν (το διάβασε σε ιστοσελίδες και blogs!), έβαλαν στην θέση της τη Μανωλίδου, ενώ πλέον μαθαίνει ότι θα της δίνουν και περισσότερα χρήματα! Είναι δυνατόν λοιπόν να μην «τα πάρει στο κρανίο» η γυναίκα; Εμείς της δίνουμε χίλια δίκια!

Και προσέξτε, δε μιλάμε για μικροποσά, η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και πραγματικά προκαλεί εντύπωση το γεγονός. Άλλωστε, πρόκειται για δύο σχετικά νέα πρόσωπα στο χώρο και θα περίμενε κανείς η αμοιβή τους να βρίσκεται στα ίδια περίπου επίπεδα. Μυστήριο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.