Βίκυ Καγιά: «Και στην επιτυχία και στην αποτυχία όλοι είναι συνυπεύθυνοι...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_8276384bΓια την απομάκρυνσή της από την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Celebrity» η Βίκυ Καγιά. «Μετά από πολλές συζητήσεις, καταλήξαμε στο ότι θα ήταν αδύνατον να δώσω όλο μου τον εαυτό και στα δύο projects και αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσω στην παρουσίαση του "Next Top Model"», υποστήριξε. Παράλληλα, η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Νίκο Κριθαριώτη, τονίζοντας πως ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους, ωστόσο ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα σε περίπτωση που θελήσουν να κάνουν παιδιά. Παρακάτω διαβάστε όλα όσα είπε, αναλυτικά:

Τι έγινε τελικά με τον "Πρωινό Καφέ";

«Μετά από πολλές συζητήσεις, καταλήξαμε στο ότι θα ήταν αδύνατον να δώσω όλο μου τον εαυτό και στα δύο projects και αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσω στην παρουσίαση του "Next Top Model". Είναι κάτι που γνωρίζω πολύ καλά, αφού ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον κόσμο της μόδας και αυτό το περιβάλλον μου είναι περισσότερο οικείο από μια πρωινή εκπομπή».

Ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης της Βίκυς;

«Θεωρώ ότι κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια στο μικρό αυτό διάστημα. Δεδομένου όμως ότι ήταν προς το τέλος της σεζόν και όλα έπρεπε να γίνουν αναγκαστικά πολύ γρήγορα, αναπόφευκτα μπορεί να έγιναν κάποιες λάθος επιλογές. Και στην επιτυχία και στην αποτυχία όλοι είναι συνυπεύθυνοι».

Το κανάλι επηρεάστηκε από τα ποσοστά τηλεθέασης;

«Η απόφαση του καναλιού, απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν επηρεάστηκε καθόλου από τις μετρήσεις τηλεθέασης, αλλά είχε να κάνει με την εκτίμηση ότι θα ήταν πρακτικά αδύνατο να δώσω το 100% των δυνάμεών μου και των δυνατοτήτων μου ταυτόχρονα σε δύο πολύ απαιτητικά προγράμματα με αρκετές ιδιαιτερότητες».

Τελικά στεναχωρήθηκε η Βίκυ;

«Καθόλου. Είμαι ενθουσιασμένη με το νέο προϊόν που μου εμπιστεύτηκε το κανάλι μου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η σχέση μου με τους ανθρώπους του ANT1 ήταν είναι και θα παραμείνει άψογη. Οι άνθρωποι του σταθμού θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η καλύτερη επιλογή για τη μελλοντική μας συνεργασία. Είναι κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και νομίζω ότι μελλοντικά θα βοηθήσει και μένα και το κανάλι».

Πότε έχει προγραμματίσει το γάμο της;

«Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι ότι όταν θελήσουμε να κάνουμε παιδιά, θα παντρευτούμε. Δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει όμως για το άμεσο μέλλον. Για μένα ο γάμος είναι μια κοινωνική υποχρέωση. Πιο πολύ με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που θα μοιραστώ μια ζωή μαζί του, παρά τα νυφικά και τα πάρτι».

Παιδί εκτός γάμου θα έκανε;

«Θα ήθελα να έχω παντρευτεί για να κάνω οικογένεια, απλώς όλο το αμπαλάζ του γάμου δεν με συγκινεί. Σίγουρα όμως θα ήθελα τα παιδιά μου να έχουν τον μπαμπά τους και τη μαμά τους και εικόνες από το γάμο τους».

Θα άλλαζε κάτι στην εμφάνισή της;

«Το δέρμα μου. Θα το έκανα πιο ανθεκτικό, γιατί συνέχεια κάτι παθαίνει. Βγάζω σπυράκια, παρουσιάζω ακμές και γενικά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από μια μόλυνση που έπαθα παλαιότερα από κάποια καλλυντικά».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.