Χαριτάτος-Καραμέρος: «Ετοιμάζουμε την έκπληξη»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

xaritatos_karameros_628344bΠολλά ακούγονται τελευταία περί παρουσίας του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου στον «Πρωινό Καφέ» της νέας περιόδου. Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας τελικά ή όλα αυτά είναι απλά φήμες; Σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα «Real News», οι παρουσιαστές όχι μόνο δεν προχώρησαν σε διάψευση, αλλά προειδοποίησαν με νόημα ότι σύντομα «επιφυλάσσουν εκπλήξεις»...

«Αυτές τις μέρες ετοιμάζουμε την έκπληξη», τόνισε αρχικά ο Γιώργος και ακολούθως ο Σπύρος, ερωτηθείς για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, συμπλήρωσε: «Για τα σήματα καπνού που οι έμπειροι "διαβάζουν", πάντα υπάρχει φωτιά. Το σίγουρο είναι ότι η πορεία μας στο μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις».

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση, ο Γιώργος Καραμέρος τόνισε: «Όπως μέσα σε ενάμιση χρόνο θεωρώ ότι φέραμε μια αλλαγή στη ζώνη 6-10, θα ήταν μια πρόκληση να μπορέσει να γίνει αυτό και στη ζώνη 10-1, όπου το κοινό νιώθω ότι θα ήθελε μια αλλαγή».

Όπως γίνεται αντιληπτό, πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσαν να πουν ότι κάτι «ψήνεται» γι' αυτούς στον «Καφέ» της νέας σεζόν. Και, όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες μας, το πιθανότερο είναι να τους δούμε σε αυτό τον νέο ρόλο δίπλα στη Μανωλίδου. Σύμφωνα με πρόσωπο του καναλιού, μάλιστα, μόνο οι υπογραφές του νέου τους συμβολαίου απομένουν για να οριστικοποιηθεί το θέμα, πράγμα που αναμένεται να γίνει μετά τις 25 Αυγούστου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.