Ο Μαρκογιαννάκης κατέθεσε αγωγή στο «Πρώτο Θέμα» και ζητάει 500.000 ευρώ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

markogiannakis_782455bΑγωγή κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του δημοσιογράφου Σπύρου Γκουτζάνη, κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, θεωρώντας ότι άρθρο του εντύπου τον προσβάλει και αφήνει υπόνοιες για σχέσεις του με ανθρώπους του υπόκοσμου.

Πιο συγκεκριμένα, στην αγωγή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η εφημερίδα «διατυπώνει την ψευδή και ανυπόστατη κρίση εμμέσως πλην σαφώς ότι είχα σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου τους οποίους υπερασπιζόμουν και ότι θα χειριζόμουν την υπόθεση Παναγόπουλου με τον ίδιο τρόπο που χειρίστηκα διάφορες υποθέσεις, όπως των Ζωνιανών».

Στη συνέχεια, αναφέρει επίσης ότι «τα συγκεκριμένα αποσπάσματα των άρθρων (σε συνδυασμό με τις δημοσιευμένες φωτογραφίες) οδηγούν τον μέσο αναγνώστη της εφημερίδας στο συμπέρασμα ότι κάποιος από τους συνεργάτες μου έχει εμπλοκή με τα μέλη της συμμορίας που απήγαγε τον Π. Παναγόπουλο».

Τέλος, ο υπουργός απαιτεί αποζημίωση, αλλά και αποκατάσταση της αλήθειας: «Να μου καταβάλουν αλληλεγγύως και εις ολόκληρον έκαστος, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ. Να δημοσιευθεί στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα περίληψη της εκδοθησόμενης απόφασης, όπως και να άρουν την προσβολή και να την παραλείψουν στο μέλλον».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.