Νέες βραβευμένες σειρές στον ΣΚΑΪ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

dexter_763845bΤεράστια επιτυχία για τον ΣΚΑΪ που κατάφερε να εξασφαλίσει για το χειμερινό πρόγραμμά του δυο βραβευμένες -με ΕΜΜΥ- ξένες σειρές. Ο λόγος για το «Dexter» και το «Californication», τα οποία έχουν πολύ μεγάλη θεαματικότητα στην Αμερική και είναι πραγματικά ιδιαίτερα αξιόλογα.

Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος, σπανίως προκαλεί την προσοχή και γενικώς η ζωή του δείχνει πολύ φυσιολογική και ήρεμη. Όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, αφού ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος! Όμως, δεν σκοτώνει οποιονδήποτε, αλλά, υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα του, αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο αφαιρώντας τη ζωή μόνο από εγκληματίες.

Το «Californication» είναι μια μαύρη κωμωδία που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο για τις τολμηρές σκηνές του. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι (πρωταγωνιστής του «X-Files») παίζει το ρόλο ενός συγγραφέα που προσπαθεί να μεγαλώσει τη δεκατριάχρονη κόρη του, ενώ την ίδια στιγμή είναι ερωτευμένος, χωρίς ανταπόκριση, με την πρώην του.

*Η προβολή των σειρών θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τα τρέιλερ:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.