Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έτοιμος να αρπάξει το Σαββατόβραδο από τον Λιάγκα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_156_bΚάποιος πρέπει να τον έχει καταραστεί τον Γιώργο Λιάγκα, δεν εξηγείται αλλιώς. Πέρασε μια χαρά καλοκαιράκι με τη σύντροφό του Φαίη Σκορδά, αλλά λίγο προτού ξεκινήσει καλά-καλά η νέα τηλεοπτική σεζόν, σκάνε το ένα μετά το άλλο τα άσχημα μαντάτα για εκείνον.

Αρχικά του είπαν από το Mega ότι δεν θα προβληθεί ξανά το «50-50» λόγω μείωσης του μπάτζετ και εκεί που έλεγε ότι θα συνεχίσει με την «Εκδίκηση της Ξανθιάς», ξαφνικά ακούει ότι μπορεί τη θέση να του τη φάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ο άλλοτε παρουσιαστής του «Όμορφου κόσμου το πρωί» παραμένει στο Μεγάλο κανάλι, οι άνθρωποι του οποίου τον προορίζουν για την prime time ζώνη του Σαββάτου. Σκοπεύουν να του δώσουν μια ψυχαγωγική εκπομπή, που θα θυμίζει το «Πολύ την Κυριακή» και θα συνδυάζει τα ταξίδια.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τον Λιάγκα θα τον φάει το μαύρο... σκοτάδι! Ο τελευταίος βέβαια δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση προς το παρόν, αλλά ήδη τρέμει για τη θέση του με αυτά που φτάνουν στ' αυτιά του. Αφήστε δε που τον Αρναούτογλου τον έχει στη μπούκα και δεν τον πάει καθόλου. Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.