Σ. Τσιμτσιλή: «Θέλω να φανώ αντάξια των προσδοκιών όσων με εμπιστεύτηκαν»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tsimtsili_734556bΝέο ξεκίνημα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αφήνει το πάνελ του «Πολύ μπλα-μπλα» και την εκπομπή μαγειρικής «Στην κουζίνα» για να αντικαταστήσει τη Βάσια Λόη στο «ΤV Weekend» του ALTER, που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΛΑ» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, αλλά και τους στόχους της για τη φετινή σεζόν...

Πώς νιώθεις που δεν θα παρουσιάζεις πια εκπομπή μαγειρικής σε μια περίοδο που οι εκπομπές αυτές κάνουν τόση επιτυχία στην τηλεόραση;
Στενοχωρημένη, γιατί πλέον θα εξασκώ τις μαγειρικές μου ικανότητες μόνο στην κουζίνα μου και όχι στην κουζίνα του ALTER. Εκεί που συνήθισα τις κουτάλες και τις κατσαρόλες, αναγκάζομαι να τις κρεμάσω. Ατιμη που είναι η ζωή! Πέραν του χιούμορ, πάντως, η μαγειρική είναι ομαδικό σπορ κι έχω να πω ότι ως εκπομπή την αγάπησα πολύ, παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζεις το «TV Weekend» κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του ALTER στη θέση της Βάσιας Λόη. Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή;
Το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στις ζώνες και το πρόγραμμά του και προφανώς στο νέο μοίρασμα της τράπουλας πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Οταν σου ανακοινώθηκε η πρόταση, πώς ένιωσες; Πού βρισκόσουν; Το περίμενες;
Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα. Το έμαθα ενώ ήμουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ τυχερή κι έτοιμη να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά. Το κανάλι με τιμά με την ευκαιρία που μου δίνει και νιώθω ότι με στηρίζει στο νέο μου βήμα.

Εχεις άγχος για το νέο σου ξεκίνημα;
Φυσικά κι έχω. Ξεκινώ κάτι καινούριο σε μια ζώνη όπου η Βάσια Λόη έχει χτυπήσει 25άρια και όλοι περιμένουν από εμένα να τη διατηρήσω σε καλά επίπεδα. Βασίζομαι στην ομάδα της εκπομπής, που είναι έμπειρη και πολύ δυνατή, και είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεράσουμε μαζί το άγχος αλλά και την όποια δυσκολία.

Φέτος περνάς από το πάνελ του «Πολύ μπλα-μπλα» στην παρουσίαση δικής σου εκπομπής; Είναι κάτι πέρα από κάθε προσδοκία σου;
Το να παρουσιάσω τη δική μου εκπομπή είναι σίγουρα ένα από τα όνειρα που είχα όταν πρωτομπήκα στην τηλεόραση. Στόχος μου είναι να φανώ αντάξια των προσδοκιών όσων με εμπιστεύτηκαν, να δέσω με τους συνεργάτες μου και να καταφέρω να έχω διάρκεια κάνοντας πράγματα που με εκφράζουν και δεν με προσβάλλουν.

Ποιοι θα απαρτίζουν το πάνελ της εκπομπής;
Πολύ σημαντικοί και διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι. Αν κι έχουν ήδη γραφτεί κάποια ονόματα, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού.

Πόσο διαφορετικό είναι να μεταπηδήσεις από την καθημερινή ζώνη του «Πολύ μπλα-μπλα» στο «TV Weekend» του Σαββατοκύριακου;
Απ’ ό,τι λένε οι πιο έμπειροι, η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το κοινό που παρακολουθεί τα Σαββατοκύριακα διαφέρει από το κοινό που συντονίζεται καθημερινά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το κερδίσουμε.

Πιστεύεις ότι παρόλο που η εκπομπή θα είναι κάθε Σαββατοκύριακο θα έχεις περισσότερη δουλειά από το καθημερινό;
Το πόσο δουλεύει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Είμαι μαθημένη στη σκληρή δουλειά κι έτσι σκοπεύω να συνεχίσω. Μην ξεχνάς ότι πλέον θα δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα, αφού θα συνεχίσω κανονικά το ραδιόφωνο στον Orange 93.2 κάθε απόγευμα 6 με 9 παρέα με το Μάνο Μαγιάτη.

Τον χειμώνα εξέφραζες τη γνώμη σου για παρουσιαστές άλλων εκπομπών. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις την κριτική των μεσημεριανών εκπομπών σε σένα;
Φυσικά και είμαι. Δεν με ενοχλεί η κριτική όσο σκληρή και αν είναι, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Ενα από τα πρώτα μαθήματα που πήρα ξεκινώντας αυτή τη δουλειά είναι ότι όταν εκτίθεσαι, πρέπει να δέχεσαι και την κριτική.

Φέτος να υποθέσω ότι θα αναστατωθούν περισσότερο οι άντρες που θα κάθονται σπίτια τους το μεσημέρι της Κυριακής.
Η παρέα του «TV Weekend» θέλει να αγαπηθεί από άντρες, γυναίκες και παιδιά. Τους σκέφτομαι ήδη χουχουλιασμένους σε έναν καναπέ να μας παρακολουθούν και να διασκεδάζουν. Θα κάνουμε μια εκπομπή για όλη την οικογένεια.

Σε αιφνιδίασε η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από το κανάλι;
Φυσικά. Δίπλα στη Ζήνα έμαθα πολλά και είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της, γιατί της αξίζει.

Το κατέχεις το κουτσομπολιό;
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.