Διευκρινιστική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Μανωλίδου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_2737745bΎστερα από τις τελευταίες εξελίξεις με τον «Πρωινό Καφέ» και τον θόρυβο που προκλήθηκε για το «άδειασμα» της Ευγενίας Μανωλίδου, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις μαζί της και πως δεν θα πάψει η συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η συνεργασία του με την κα Ευγενία Μανωλίδου είναι εξαιρετική και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν. Μαζί της διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές της και τις προοπτικές της για μια λαμπρή τηλεοπτική καριέρα και είναι στα άμεσα σχέδιά του η συνέχιση αυτής της συνεργασίας».

Θα παρουσιάσει ριάλιτι η Ευγενία;

Τη στιγμή που όλα είναι στον αέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου όσον αφορά την πρωινή ζώνη, φήμες θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να επιστρέφει τηλεοπτικά τον Ιανουάριο ως παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars». Πρόκειται για ένα ριάλιτι σόου όπου διάσημα πρόσωπα θα γίνονται ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και θα διαγωνίζονται παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό είδος χορού. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια προβάλλεται στην Αμερική και έχει βιάσει ταβάνι στις θεαματικότητες. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.