Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος: «Πέρυσι δεν ήμασταν ο Φώτης και η Μαρία»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

fotis_maria_23456bΛίγο πριν τη σημερινή πρεμιέρα τους στο Star, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησαν στο «TV Έθνος» και προχώρησαν σε πολλές αποκαλύψεις αναφορικά με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τον Alpha και να αποδεχθούν την πρόταση του Σταμάτη Μαλέλη, αλλάζοντας τελικά επαγγελματική στέγη.

«Είδαμε από τους ανθρώπους του Star πως είχαν μελετήσει πάρα πολύ καλά τι κάναμε εμείς τον προηγούμενο χρόνο και ήρθαν με στοιχεία για τη δουλειά μας, με έρευνες και μας είπαν ότι ο κόσμος θέλει να μας δει στο Star, και ότι πιστεύουν πως είμαστε πρόσωπα που ταιριάζουν με το προφίλ του Star. Αυτή η τόσο, λοιπόν, επαγγελματική και κατασταλαγμένη προσέγγιση μας κολάκεψε και μας έκανε να νιώσουμε ασφαλείς», τόνισαν οι δύο παρουσιαστές, που παραδέχτηκαν επίσης ότι την περυσινή σεζόν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στη δουλειά τους εξαιτίας της νέας τάξης πραγμάτων στον Alpha:

«Βρεθήκαμε για πρώτη φορά έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια που κάνουμε τηλεόραση, να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που δεν θα το κάναμε αν ήταν δική μας επιλογή... Κληθήκαμε να προσαρμοστούμε με δεδομένα που δημιουργήθηκαν χωρίς να ερωτηθούμε... Πέρσι πολύ απλά δεν ήμασταν ο Φώτης και η Μαρία».

Όσο για το αν το τρέιλερ της εκπομπής τους που προβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες είχε σκοπό να σατιρίζουν τη γερμανική ιδιοκτησία του καναλιού της Κάντζας, ο Φώτης ανέφερε: «Όταν κάνεις μία σάτιρα, δεν πάει να πει πως θες ντε και καλά να στείλεις και κάποιο μήνυμα. Απλούστατα, καταλήξαμε σε αυτού του τύπου τη σάτιρα, γιατί τα Μέσα ασχολήθηκαν πολύ με αυτό το θέμα της γερμανικής διοίκησης του Alpha και των σχέσεων που είχαμε εμείς μαζί τους και εμείς δεν είχαμε μιλήσει καθόλου».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.