Χαριτάτος-Καραμέρος: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

xaritatos_karameros_74556

Χθες ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και σήμερα ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημο Δελτίο Τύπου, ανακοινώνοντας την έναρξη της νέας εκπομπής τους«10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ» τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο παρουσιαστές συμφώνησαν με το κανάλι του Αμαρουσίου για 1+1 χρόνια, με αποδοχές σαφέστατα αυξημένες εν συγκρίσει με αυτές που λάμβαναν πέρυσι. Μάλιστα, όπως διαρρέεται, η συνεργασία δεν προβλέπει την παρουσία τους αποκλειστικά και μόνο στο πρωινό, αλλά και σε άλλες ζώνες του σταθμού, πράγμα που είχε γίνει και με τη Βίκυ Καγιά.

Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1:

«Ανέτρεψαν τις παλιές συνήθειες.

Έφεραν φρέσκο αέρα στα πρωινά μας.

Κέρδισαν την πρώτη θέση στις καρδιές των νέων και όλων όσων αισθάνονται νέοι.

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος αλλάζουν και τα πρωινά της νέας σεζόν παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση στο τηλεοπτικό σκηνικό: Ενημέρωση και Ψυχαγωγία 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ καθημερινά και με άποψη!

Το δίδυμο που ξέρει να μεταδίδει θετική ενέργεια, παρακολουθεί την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο και παράλληλα ρίχνει κλεφτές ματιές σε ό,τι μας κάνει να περνάμε καλά.

Στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 χωράνε όλοι και όλα. Ό,τι αγαπάμε και μας ενδιαφέρει, ό,τι μας εντυπωσιάζει ή μας προβληματίζει, αλλά και ό,τι μας χαλαρώνει και μας ανεβάζει.

Το νέο, πρωινό πρόσωπο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας δίνει ραντεβού 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ σας από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

kalimera paidia panta sas evlepa apo ti australia kathe mera to show sas eitane yperoxo kai euxome panta etsi na to kratate eiste kai i2 polly xaritomena euxome sintoma na sas ksanado!!!:-):-*

dianne
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.