Ο Τριανταφυλλόπουλος θα βάλει... «Βέτο»;

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (2 Ψήφοι)

triantafilopoulos_bΣτην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της νέας κυριακάτικης εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που αναμένεται σύντομα να αναρτηθεί στα περίπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, εκτός κι αν υπάρξει επαναπροκήρυξη εκλογών, λόγω μη αυτοδυναμίας. Σε αυτή την περίπτωση, η έκδοση θα πάει για πιο μετά, καθώς θεωρείται καλύτερο για το έντυπο να βρει ξεκάθαρο πολιτικό τοπίο.

Πέρα από τον Μάκη, ο οποίος θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο, θα συμμετέχουν ως συνεκδότες ο Παντελής Ζαγοριανίτης, ο Χρήστος Μουλίνος και ο Θανάσης Λάλας. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι μάλλον θα μοιράζονται τα διευθυντικά καθήκοντα, με τον Ζαγοριανίτη να ασχολείται επιπλέον με τα διοικητικά και τα οικονομικά της εφημερίδας, ενώ ο Λάλας υπάρχει η σκέψη να έχει υπό την ευθύνη του τα ένθετα περιοδικά, αφού σε αυτό τον τομέα είναι και ο καταλληλότερος.

Ο τίτλος ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή είναι «BETO», αφού αρέσει σε όλους πολύ και θεωρείται ότι ταιριάζει με το ύφος που θα έχει η εφημερίδα. Για να δούμε τι θα δούμε...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.