«Δεν φοβόμαστε τη Μενεγάκη», λέει η παρέα του «Όμορφου Κόσμου»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

omorfos_kosmos_739456

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Όμορφου Κόσμου» στις 12 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία συνεχίζεται πυρετωδώς. Τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν και οι ρόλοι στους παρουσιαστές, ανάλογα με τα προσόντα και το αντικείμενό τους.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αραμπατζή θα είναι υπεύθυνη για το ενημερωτικό κομμάτι και τα θέματα της επικαιρότητας. Η Δούκισσα Νομικού θα ασχολείται με τη μόδα και την υγεία, ενώ συχνά-πυκνά θα τη βλέπουμε σε ρεπορτάζ στο δρόμο με το μικρόφωνο ανά χείρας να επικοινωνεί με τον κόσμο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα παρουσιάζει μουσικά θέματα, που είναι άλλωστε το κομμάτι που γνωρίζει καλύτερα απ' όλους, ενώ θα ασχολείται και με την τεχνολογία. Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου θα αναλάβει τη στήλη της showbiz και θα ξεφυλλίζει επίσης περιοδικά κι εφημερίδες

Φυσικά, ο Νίκος Παπαδάκης δεν θα αναλάβει κάτι συγκεκριμένο, καθώς θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής, αν και ο ίδιος με δηλώσεις του σε μεσημεριανή εκπομπή ξεκαθάρισε πως θα είναι απλά εκείνος που θα κάνει τον συντονισμό: «Ο καθένας μας έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω για μερικά θέματα, οπότε είναι λογικό να αναλάβει αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Εγώ θα κάνω απλά τον συντονισμό. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρώτος, δεύτερος και τρίτος».

Όσο για τον ανταγωνισμό, οι παρουσιαστές ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει φόβος για την Ελένη Μενεγάκη και πως δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό. «Υπάρχει χώρος για όλους», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

«Ξεκινάμε πέντε, αλλά δεν θα μείνουμε πέντε», είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Παπαδάκης κάποια στιγμή, για να συνεχίσει λέγοντας πως εννοεί ότι θα προστεθούν κι άλλα άτομα στην παρέα, αναφερόμενος βέβαια στους τηλεθεατές!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.