Μεγάλα ονόματα στις πρεμιέρες της Μενεγάκη και του «Όμορφου Κόσμου»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

menegaki_5820304Δυναμικά θέλει να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη και γι' αυτό το λόγο ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την μεγάλη πρεμιέρα της στις 18 του μήνα. Όπως διαρρέεται, έχει «κλείσει» ήδη δύο μεγάλα ονόματα, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να αποδείξει με το καλημέρα ότι αποτελεί και φέτος το ακλόνητο φαβορί για να κατακτήσει την κορυφή στους πίνακες της agb.

Έτσι, λοιπόν, το «παρών» στον πρώτο «Καφέ με την Ελένη» της χρονιάς θα δώσουν, εκτός απροόπτου, η Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και η κουμπάρα της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τελευταία, μάλιστα, αναμένεται να τραγουδήσει ζωντανά τα νέα κομμάτια που της έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Την ίδια στιγμή, ακούγεται έντονα ότι στον «Όμορφο Κόσμο», που θα κάνει πρεμιέρα 15 περίπου μέρες αργότερα, «ψήνουν» τον Σάκη Ρουβά για να κάνει ποδαρικό. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι στενός φίλος του τραγουδιστή, μίλησε μαζί του και ο Sakis ήταν πρόθυμος να βοηθήσει στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει βέβαια και δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να χαλάσει τα σχέδια της πεντάστερης παρέας, είναι ότι ο καλλιτέχνης έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για το «X- Factor 2» και θα πρέπει πρώτα να πάρει άδεια από το κανάλι του Αμαρουσίου για να εμφανιστεί σε ανταγωνιστικό σταθμό...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.