Ανοργανωσιά στην πρώτη οντισιόν του «Next Top Model»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

kagia_244654534bΤην περασμένη Τετάρτη λίγο μετά τις 8.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στην πλαζ πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λαγονήσι το πρώτο «ξεκαθάρισμα» για το πολυαναμενόμενο σόου του ΑΝΤ1, «Next Top Model». «Παρών» φυσικά δήλωσαν η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορος Κοτέντος και Χάρης Χριστόπουλος.

Το κακό, βέβαια, είναι ότι παρατηρήθηκε μια μικρή ανοργανωσιά, ταλαιπωρώντας πολύ τα μοντέλα, που έκαναν παράπονα ότι δεν τους φρόντισε όσο θα έπρεπε η παραγωγή. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 150 καλλονές που εμφανίστηκαν στο χώρο της οντισιόν (300 είχαν δηλώσει υποψηφιότητα, αλλά δεν πήγαν!), έμειναν τελικά μόνο οι 50 και αυτό διότι οι υπόλοιπες κουράστηκαν από την αδικαιολόγητη πολύωρη αναμονή στον ήλιο και αποχώρησαν, χωρίς να τις δουν οι κριτές.

Πάντως, παρά τις γκρίνιες και την όχι και τόσο επιτυχημένη μέρα, οι «καυτές» μοντέλες δρόσισαν άπαντες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, αφού οι περισσότερες από αυτές κυκλοφορούσαν δεξιά κι αριστερά με μαγιό!

Να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα έγιναν τα γυρίσματα και για το τρέιλερ της εκπομπής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.