Μια πρωινή εκπομπή για την Πετρούλα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Petroula_Kostidou_012Αφού έχουν ένα τέτοιο κορίτσι εκεί στο Star σκέφτηκαν να το αξιοποιήσουν ώστε να ομορφαίνει με τον καλύτερο τρόπο και τα πρωινά μας… Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα  το κορίτσι πού… έσπειρε άνεμους και θέρισε θύελλες στην βραδινή ζώνη, να δώσει το παρόν και σε μια πρωτότυπη πρωινή εκπομπή, πλήρως προσαρμοσμένη στο ύφος και στο στυλ της.

Με λίγα λόγια, πολλές είναι οι ιδέες που έχουν στο κανάλι της Νέας Κηφισίας για να δημιουργήσουν ένα πρωινό πρόγραμμα το οποίο θα καλύψει το κενό που μεσολαβεί μεταξύ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και της εκπομπής «Νηστικοί Πράκτορες». Έτσι λοιπόν, έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο πρωινό μαγκαζίνο το οποίο θα έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα και σχολιασμό της επικαιρότητας. Φυσικά το πρόσωπο που σκέφτηκαν αμέσως για την παρουσίαση είναι η παντός καιρού Πετρούλα Κωστίδου η οποία όμως δεν θα είναι μόνη καθώς θα πλαισιώνεται από ένα νέο και ωραίο παρτενέρ.

Το όλο εγχείρημα του σταθμού βρίσκεται υπό σκέψη, αφού πρώτα θέλουν να ξεκινήσουν όλες οι υπόλοιπες πρωινές εκπομπές και αφού δουν και κρίνουν το πρωινό τοπίο θα αποφασίσουν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.