Και ξαφνικά... εξώδικο «βόμβα» της Μανωλίδου στον ΑΝΤ1

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_452737745

Την άμεση διακοπή της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 ζητάει η Ευγενία Μανωλίδου με εξώδικο που απέστειλε στην ENA Productions. Το συμβόλαιό της είναι για 1+1 χρόνο και λήγει στο τέλος του μήνα, ωστόσο η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκεται στα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου για τον «Πρωινό Καφέ».

Όπως αναφέρει στο εξώδικο, οι λόγοι που ζητά την αποδέσμευσή της από το κανάλι είναι η διακοπή της «Στιγμής της Αλήθειας», ύστερα από την απόφαση του ΕΣΡ, αλλά και το ότι ο σταθμός μέχρι αυτή τη στιγμή δεν της ανέθεσε την παρουσίαση κάποιας άλλης εκπομπής για τη φετινή σεζόν.

Παρ' ότι η Μανωλίδου δεν έχει βγει να μιλήσει δημόσια για το παρασκήνιο, πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντός της λέει ότι είναι πολύ εκνευρισμένη διότι μπορεί να μην είχε συμβόλαιο για τον «Πρωινό Καφέ», ωστόσο υπήρχε συμφωνία με τους υπεύθυνους τους σταθμού σε όλα, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού. Μάλιστα, όπως διαρρέεται, η παρουσιάστρια φέρεται να είχε δεχτεί μισθό μικρότερο ακόμα και από αυτόν που λάμβανε στη «Στιγμή της Αλήθειας»!

Σύμφωνα με άλλη πηγή, που βρίσκεται στα υψηλά κλιμάκια του ΑΝΤ1 και έχει ζήσει από πολύ κοντά την υπόθεση, πίσω από τις ενέργειες της Ευγενίας Μανωλίδου βρίσκεται άλλος τηλεοπτικός σταθμός, που επιθυμεί διακαώς να την εντάξει στο δυναμικό του.

Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.