Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για το εξώδικο της Μανωλίδου και τη Θρασκιά

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

gkagkaki_7394556

Άγνοια δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη μεσημεριανή εκπομπή «Κους Κους» για το εξώδικο που απέστειλε η Ευγενία Μανωλίδου στον ΑΝΤ1. «Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό, πραγματικά δεν το γνωρίζω», είπε αρχικά η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού και εν συνεχεία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια:

«Εγώ συνεχίζω να λέω και το πιστεύω ότι η Ευγενία είναι ένας άνθρωπος καθαρά τηλεοπτικός, αν και δεν το 'ξερε ούτε η ίδια πριν. Έχει ένα τρομακτικό ταλέντο και θέλουμε όλοι πάρα πολύ να συνεργαστούμε μαζί της».

Φυσικά, η κ. Γκαγκάκη δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί και για το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου, που επελέγη για την αντικατάσταση του «Πρωινού Καφέ» στην πολύπαθη ζώνη του σταθμού. «Τα παιδιά έχουν μεγάλο ενθουσιασμό που θα κάνουν κάτι διαφορετικό μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη ζώνη. Είναι η πρώτη φορά που κάποιο κανάλι κάνει κάτι τέτοιο όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε.

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κάποια εκ των Ράνιας Θρασκιά ή Θεοφανίας Παπαθωμά να πλαισιώσει τους δύο παρουσιαστές στην εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Η ανακοίνωση βγήκε, θα είναι μόνο το δίδυμο. Την είδα προ ημερών τη Ράνια και μου είπε ότι ως βασικό της μέλημα αυτή τη στιγμή έχει να είναι καλή μαμά».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.