Από την ξανθιά Νάντια, στη μελαχρινή Νικολέττα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

nikoletta_karra_82394345

Γράφαμε τις προάλλες για την αρνητική απάντηση της Νάντιας Μπουλέ στο «TV Μακεδονία», που της πρότεινε την παρουσίαση μεσημεριανής εκπομπής. Τελικά, στο κανάλι της Θεσσαλονίκης δεν τα έβαψαν μαύρα και κινήθηκαν αστραπιαία, κλείνοντας συμφωνία με τη Νικολέττα Καρρά!

Η ηθοποιός, που την γνωρίζουμε κυρίως από την κωμική σειρά του Mega «50-50», εντυπωσίασε τον γενικό διευθυντή του σταθμού, Γιώργο Ζώη, ο οποίος έδωσε αμέσως το «πράσινο φως» γι' αυτή τη συνεργασία.

Μπορεί η Νικολέττα να μην διαθέτει την προϋπηρεσία της Νάντιας, που έχει στο βιογραφικό της το επιτυχημένο πέρασμα από τον «Όμορφο Κόσμο» στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο έχει όλα τα φόντα για να πετύχει. Συν τοις άλλοις, της αρέσουν οι προκλήσεις και γι' αυτό το λόγο δεν σκέφτηκε και πολύ για να πει το «ναι», ενώ πιστεύει ακράδαντα πως αν καταφέρει να κάνει καλά τη δουλειά της, θα της ανοίξουν πολλές πόρτες στο μέλλον.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή, η εκπομπή της μελαχρινής ηθοποιού αναμένεται να βγει στο αέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.