Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν έχω υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό μου»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

stefanidou_7495bΠαρ' ότι από το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι η Τατιάνα Στεφανίδου είχε ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό της!

«Δεν έχω υπογράψει, απλώς θεωρώ ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Πρόκειται για τυπική διαδικασία και εύχομαι να μην προκύψει ως πρόβλημα στην πορεία. Ποτέ δεν ξέρεις με τα συμβόλαια, αλλά εγώ όταν δώσω τον λόγο μου -κάτι που έχει γίνει από τον Ιούλιο- είναι σαν να έχω υπογράψει. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αξίζει να το δεις» και ακολούθως μίλησε για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης:

«Τα δικά μας συμβόλαια συζητιούνται περισσότερο από τις τηλεοπτικές στήλες και τις gossip εκπομπές γιατί πουλάμε. Δεν σημαίνει όμως ότι η δική μας διαπραγμάτευση είχε πολλές διαφορές από τις συζητήσεις που έκανε ο κάθε δημοσιογράφος με το κανάλι για να μη μείνει χωρίς δουλειά, για να μη μειωθεί ο μισθός του ή για να μειωθεί στο ελάχιστο. Υπάρχει όμως μια πολύ μεγάλη διαφορά στις διαπραγματεύσεις που θα κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δική του εκπομπή με τις συζητήσεις που θα κάνει ένας εργαζόμενος που θέλει να παραμείνει στο κανάλι. Ποια είναι αυτή; Εκτός από τις προσωπικές αμοιβές μας υπάρχουν τουλάχιστον άλλα εξήντα άτομα τα οποία απασχολούνται στην εκπομπή. Όλο αυτό δεν είναι κάτι ξέχωρο από εμάς. Πιστεύω ότι όποιος το βλέπει ως ξέχωρο κομμάτι και κοιτάει μόνο την πάρτη του... κακό του κεφαλιού του τηλεοπτικά. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά και όποιος δεν το δει έτσι κάνει λάθος και ύστερα από ένα-δυο χρόνια πάει σπίτι του. Για μένα ήταν πάντα ομαδική δουλειά και όλες μου οι συζητήσεις με το κανάλι είχαν να κάνουν παραπλεύρως και με το τι θα γίνει με τους συνεργάτες μου και την τεχνική υποστήριξη της εκπομπής. Προσπάθησα να διασφαλίσω ότι θα έχω αυτά τα οποία χρειάζομαι για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Άρα εκεί οφείλεται η καθυστέρηση. Όταν υπάρχει οικονομική κρίση, η κάθε επιχείρηση δικαιολογημένα προσπαθεί να περιορίσει ό,τι μπορεί».

Για το ενδεχόμενο να αλλάξει τίτλο η εκπομπή της τη φετινή σεζόν, επισήμανε: «Η εκπομπή δεν αλλάζει τίτλο εφόσον δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αν κάνεις κάτι καινούργιο τότε αλλάζεις και τον τίτλο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Είναι μια κοινωνική εκπομπή ποικίλης ύλης η οποία όμως όταν χρειάζεται και απαιτείται από την επικαιρότητα μπορεί να γίνει άκρως ενημερωτική. Καλούμε καλλιτέχνες, κάνουμε συνεντεύξεις, είναι μεγάλο το εύρος της θεματολογίας. Το να πει κάποιος ότι η εκπομπή είναι άλλη, δεν είναι απλό. Αν πάρεις την περυσινή σεζόν μπορείς να βάλεις εκατό τίτλους. Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή. Θα ακολουθήσουμε με το ένστικτό μας τη διάθεση του κόσμου. Αυτό άλλωστε κάνουμε εδώ και χρόνια».

Τέλος, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «κόψιμο» του «Πρωινού Καφέ», τονίζοντας: «Δεν σας κρύβω ότι πόνεσα όταν έμαθα ότι κόβεται γιατί κι εγώ τον παρακολουθούσα πολλά χρόνια. Με ενοχλεί που δεν υπάρχει πια».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.