Όμορφος (και... καβαλημένος) Κόσμος Το Πρωί

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

omorfos_kosmos_659456

Ακόμα δεν ξεκίνησαν εκπομπές εκεί στον «Όμορφο Κόσμο» και κάποιοι άρχισαν ήδη να  κυκλοφορούν με ένα καλάμι... ίσα με το μπόι του Νίκου Παπαδάκη! Το πρωινό του Mega έχει ανεβάσει για τα καλά τις μετοχές των πέντε παρουσιαστών και ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από τα ονόματά τους έχει δώσει ένα κάπως «περίεργο» υφάκι σε  κάνα δύο από αυτούς.

Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, αλλά η κατάσταση μοιάζει να μην έχει ξεκινήσει καλά. Και βέβαια, κουβέντα δεν μπορούμε να πούμε περί αυτού για τον... συντονιστή Παπαδάκη, ο οποίος πατάει πολύ γερά στη γη και δείχνει πολύ σοβαρός, αν και ορισμένοι -απ' την πεντάδα πάλι λέω- τον κατηγορούν ότι η συμπεριφορά του είναι ολίγον τι αρχηγική, με την κακή έννοια. Ότι τους συμπεριφέρεται δηλαδή σαν αφεντικό ή σαν... παλαίουρας και όχι σαν ισότιμο μέλος της ομάδας. Τώρα αν τον έχουν παρεξηγήσει, τι να σας πω. Εμένα, πάντως, δεν μου έχει αφήσει τέτοια αίσθηση, αν και είναι ακόμα νωρίς. Αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η αλήθεια είναι ότι στην προετοιμασία της εκπομπής οι τέσσερις κάνουν παρέα μαζί και ο πέμπτος δεν τους... παίζει! Όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι σώνει και καλά, αλλά μια τέτοια στάση ίσως να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα.

Από Ιανουάριο στο Star η Μανωλίδου;

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, η Ευγενία Μανωλίδου έχει ήδη συμφωνήσει με το Star και θα ξεκινήσει εκπομπή στη ζώνη 11-1 από Γενάρη. Είναι πιθανό να μην απέχει και πολύ από την αλήθεια αυτό το σενάριο, όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για να πούμε κάτι με σιγουριά.

Ξεκινάει ο Λαζόπουλος

Στις 28 του μήνα που διανύουμε θα επιστρέψει ο Λάκης Λαζόπουλος στις οθόνες μας, με ένα προεκλογικό «Αλ τσαντίρι νιουζ», που θα έχει μπόλικη σάτιρα και πολλή «καυστική» κριτική.

Καλομοίρα και Ρουβάς μαζί σε ριάλιτι;

Κάτι «μαγειρεύουν» στον Alpha για μετά τον Δεκέμβρη και έχουν στον μυαλό τους τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα. Σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμα του σταθμού το παιχνίδι «beat the host» και θεωρούν ότι το συγκεκριμένο δίδυμο θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή για την παρουσίασή του. Μέχρι τότε θα έχει ξεμπερδέψει και ο Σάκης με το «Χ-factor 2» και τον ΑΝΤ1, οπότε στην Κάντζα πιστεύουν πως έχουν καλές ελπίδες να αποσπάσουν την υπογραφή του. Για να δούμε...

Ο Χρήστος Φερεντίνος περιμένει τον Γιούρι Γκέλερ

Την παρουσίαση του νέου ριάλιτι «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ» θα αναλάβει στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Φερεντίνος. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι πρόβες, ενώ εντός του μήνα ο παρουσιαστής αναμένεται να συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιούρι, ο οποίος θα τσεκάρει από κοντά τη δουλειά που γίνεται και αργότερα θα φύγει, για να επιστρέψει στις 15 Οκτωβρίου για την πρεμιέρα.

Γκρίνια στα πρωινά ενημερωτικά

Το Alter αποφάσισε να βγάζει την ενημερωτική ειδησεογραφική εκπομπή «Πανόραμα» στις 6 το πρωί, ώστε να δίνει υψηλότερο lead in στον Αυτιά, αλλά τα υπόλοιπα κανάλια επαναστάτησαν. Και δικαιολογημένα βέβαια διότι με αυτό τον πονηρό τρόπο, το κανάλι του Μπουρναζίου ουσιαστικά «σπάει» την κεντρική συμφωνία για έναρξη των εκπομπών στις 7.00, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

Η Γιάννα τήρησε την υπόσχεσή της

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε δώσει το λόγο της ότι θα έκανε δώρο 5.130 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο του «Ελεύθερου Τύπου» και του «City», πράγμα που τήρησε. Στην ανακοίνωση της οικογένειας Αγγελοπούλου για την πώληση των δύο μέσων υπήρξε υπενθύμιση της  υπόσχεσης και μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες όποιος επιθυμούσε περνούσε από το «Blue Land Center» και έπαιρνε την επιταγή!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.