Γιώργος Τσαλίκης: «Συνυπάρχω αρμονικά με τον Μουτσινά»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

deste_tous_8348585Παρά τις φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τελευταία, ο Γιώργος Τσαλίκης υποστήριξε σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό πως συνυπάρχει αρμονικά με τον Νίκο Μουτσινά στη νέα εκπομπή του Alpha «Δέστε τους». Μάλιστα, ο παρουσιαστής-τραγουδιστής τόνισε πως σημαντικό λόγο στο καλό κλίμα έχει παίξει και η Ρούλα Κορομηλά, που είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό.

«Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές με τον Νίκο και την υπόλοιπη ομάδα, και με το χέρι στην καρδιά σού λέω ότι έχω δει απ' όλους, και από τον Νίκο, καλή διάθεση για συνεργασία και αρμονική συνύπαρξη. Είμαι σίγουρος και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και συνέχισε:

«Εξάλλου, έχουμε πολύ καλό συντονισμό, αφού ο άνθρωπος που συντονίζει την παρέα μας είναι η Ρούλα Κορομηλά. Είναι μεγάλη μου χαρά και από τα όμορφα παράξενα της ζωής ένας άνθρωπος που στο ξεκίνημά σου, που τρέμεις σαν ψάρι και δεν ξέρεις πώς να κοιτάξεις τις κάμερες στο πλατό του Μπράβο, μετά από δέκα χρόνια να γίνεται συντονιστής και δάσκαλός σου στην εκπομπή που εσύ παρουσιάζεις στην τηλεόραση».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.