Κ. Παπουτσάκη: «Έκλαιγα συνέχεια για την Αλίκη»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_993845

Λαλίστατη είναι τελευταία η Κατερίνα Παπουτσάκη, που δεν κάνει τηλεόραση φέτος και έχει περισσότερο χρόνο, οπότε φροντίζει να τον αξιοποιεί δίνοντας αρκετές συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά. Αυτή τη φορά, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε ότι την κούρασε πολύ η κριτική που δέχτηκε την περασμένη σεζόν για το «Έχω ένα μυστικό» και πως γι' αυτό πήρε την απόφαση να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Έκλαιγα κάθε φορά που διάβαζα αρνητικό δημοσίευμα. Άλλα έλεγαν μπροστά μου και άλλα πίσω. Με εξουθένωσε ψυχολογικά όλη αυτή η κατάσταση, γι’ αυτό και έκανα φέτος πολλές διακοπές. Είναι και ο λόγος που δεν θα κάνω αυτό το χειμώνα τηλεόραση», τόνισε.

Και μπορεί τώρα να ακούτε για τις πολλές επιτυχίες που έχει η Κατερίνα στον ανδρικό πληθυσμό και το πόσο ποθητή είναι, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν ήταν μικρή τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο θετικά για εκείνη. «Τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν κατακτήσεις, αλλά εμένα δεν με πλησίαζε κανένα αγοράκι», είπε η ηθοποιός.

Κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι καιροί! Βρε λες τελικά όλο αυτό το διάστημα να καταβάλλει απλά προσπάθειες για να κερδίσει το χαμένο χρόνο; Λέμε εμείς τώρα!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.