Ξανά στο «γυαλί» η Ρούλα Κορομηλά

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

koromila_82445bΗ περιπέτεια υγείας της αποτελεί παρελθόν και η Ρούλα Κορομηλά είναι πανέτοιμη να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση, όπου έγραψε τη δική της μεγάλη ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, η επανεμφάνισή της δεν έχει ουδεμία σχέση με κάποια νέα εκπομπή της ή κάτι παρόμοιο. Παρά τα διάφορα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, η Ρούλα δεν πρόκειται να ξεκινήσει κάτι τηλεοπτικό στην παρούσα φάση, αλλά σκοπεύει απλά να επισκεφθεί το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του καλού της φίλου, Λάκη Λαζόπουλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που ήταν δίπλα της στα δύσκολα όλη αυτή την περίοδο, της πρότεινε να κάνουν μαζί μια εκπομπή κι εκείνη απάντησε θετικά! Και αυτή είναι η πρώτη φορά που δέχεται μια τέτοια πρόταση, καθώς στο παρελθόν την έχουν καλέσει αρκετοί, χωρίς επιτυχία.

Τώρα όμως είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Η Ρούλα είναι πολύ καλά τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, αφού έχει ομορφύνει, είναι κατά πολύ αδυνατισμένη και γενικά φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει βρει την παλιά καλή της φόρμα. Συν τοις άλλοις, θέλει πολύ να βγει ξανά στο «γυαλί» και βέβαια αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία, αφού επιθυμεί να ανταποδώσει στον Λάκη τη στήριξή του.

Για πότε πάει η επανεμφάνιση της Ρούλας; Ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει σε κάποιο «Τσαντίρι» από αυτά του Οκτωβρίου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.