Βάσια Λόη: «Άλλο εκπομπή του Σαββατοκύριακου και άλλο καθημερινή»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vasia_loi_982934Ικανοποιημένη δήλωσε η Βάσια Λόη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την πορεία που είχε η εκπομπής της την πρώτη εβδομάδα της νέα σεζόν, ωστόσο υποστήριξε πως απαιτείται χρόνος για να τη συνηθίσει ο κόσμος στο καθημερινό πρόγραμμα , αφού πέρυσι -ως γνωστόν- τη βλέπαμε τα Σαββατοκύριακα.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά, όπως όλοι σε ένα τέτοιο ξεκίνημα χρειάζομαι το χρόνο μου για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω εγώ και η ομάδα της εκπομπής. Από την πορεία της πρώτης εβδομάδας είμαστε ικανοποιημένοι. Ο χρόνος θα δείξει όμως. Μην ξεχνάς ότι το καθημερινό κοινό είναι διαφορετικό από αυτό του Σαββατοκύριακου και χρειάζεται πίστωση χρόνου για να μας συνηθίσει και να μας αγκαλιάσει», είπε η παρουσιάστρια.

Ερωτηθείς για τη θεματολογία της εκπομπής της και τις ομοιότητες που παρουσιάζει με αυτή της Φαίης Σκορδά, τόνισε: «Τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, λογικό είναι να είναι κοινά. Όμως δεν μεταδίδουμε τα ίδια, αφού υπάρχουν εξελίξεις. Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να παίζει ο κ. Παυλόπουλος ή ο κ. Χατζηνικολάου τα θέματα της επικαιρότητας που παίζει το πρωί και ο κ. Αυτιάς».

Τέλος, για το αντίπαλο δέος, στα άλλα κανάλια, ανέφερε: «Για τον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης δεν μπορώ ακόμα να έχω άποψη. Αυτό που επιδιώκω είναι να είμαστε εμείς καλοί και δεν με ενδιαφέρει ποιος βρίσκεται απέναντί μας».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.