Από πρωταγωνιστής, ούτε καν... κομπάρσος ο Γρηγόρης

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_8399455b

Γνωστή ιστοσελίδα έγραψε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχεται συνεχώς τηλεφωνήματα από ανθρώπους του Mega για να εμφανιστεί στον «Όμορφο Κόσμο», αλλά πως εκείνος αρνείται πεισματικά ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν δεν επιθυμεί να πάει καλεσμένος σε καμία εκπομπή.

Το συγκεκριμένο σενάριο όμως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με στην πραγματικότητα, αφού εμείς μάθαμε εντελώς διαφορετικά πράγματα από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στον παρουσιαστή και γνωρίζει λεπτομερώς τι ακριβώς συμβαίνει. Σε αντίθεση λοιπόν με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, στην πραγματικότητα ο «Άρνι» κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι να πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσίαζε τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά στο Μεγάλο κανάλι τον αγνοούν επιδεικτικά.

Η επιθυμία του, λέει, ήταν να βρίσκεται εκεί στην πρεμιέρα της παρέας του Νίκου Παπαδάκη, αλλά οι υπεύθυνοι τον έκαναν στην άκρη και προτίμησαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πυρ και μανία έγινε ο Γρηγόρης μετά από αυτό, αλλά έπνιξε μέσα του τον θυμό και δεν είπε κουβέντα, τουλάχιστον προς τα έξω. Και το λέμε αυτό διότι η ψυχούλα της Νάντιας ξέρει τι έχει υποφέρει τις τελευταίες ημέρες από τη γκρίνια του καλού της, ο οποίοςαπό πρωταγωνιστής κατάντησε μέσα σε λίγους μήνες να μην είναι ούτε καν... κομπάρσος, κάτι που βέβαια δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.