Μετά τον Ευαγγελάτο, ο ΑΝΤ1 έστειλε σπίτι της και την Τατιάνα Στεφανίδου!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

stefanidou_8494545

Τα σημάδια της κρίσης φαίνονται ολοένα και περισσότερο όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και στην τηλεόραση, όπου τα «ψαλίδι» πάει σύννεφο και τα μπάτζετ έχουν πάρει την κατιούσα για όλα σχεδόν τα προγράμματα. Την Παρασκευή (9/7), μάλιστα, έπεσε μια απρόσμενη «βόμβα» από τον ΑΝΤ1, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη «κόβοντας» την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του «Αξίζει να το δεις»!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν τα βρήκε στα οικονομικά με τον σταθμό, καθώς στο Μαρούσι σκοπεύουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν να επενδύσουν σε πρόσωπα που θα τους κοστίζουν λιγότερα χρήματα. Έτσι, και παρ’ ότι η κατάσταση φαινόταν να οδεύει σε προς ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με μείωση των αποδοχών της «Τάτι», οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να στείλουν την παρουσιάστρια στο σπίτι της.

Όπως ομολόγησε η ίδια από το πόρταλ που διατηρεί στο διαδίκτυο, το «διαζύγιο» ήταν κάτι που δεν περίμενε: «Αυτή ήταν μια εντελώς ξαφνική εξέλιξη για μένα. Η σαιζόν ολοκληρώθηκε με την εκπομπή να έχει πετύχει υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης, παρά το ήδη μειωμένο budget. Μάλιστα τα στελέχη του σταθμού, μου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν μεγαλύτερος από το μέσο όρο του σταθμού.  Η συνέχισή της ήταν  αυτονόητη όπως οι ίδιοι δήλωναν συνεχώς.

Στις αρχές Ιουνίου, ο Αντένα μου ζήτησε και νέα μείωση του προϋπολογισμού. Πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, απάντησα ότι αποδέχομαι την πρότασή τους, συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική περίοδο και την ανάγκη νέων περικοπών. Με τη μείωση συμφώνησαν και όλοι μου οι συνεργάτες.

Και πριν από δυο νύχτες τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.