Απολύσεις και αναταραχή στο «Έθνος»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

ethnos_83934bΣτην απόλυση της συναδέλφου, Μεταξίας Βαλσαμή, προχώρησε η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Έθνος», πράγμα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των εργαζομένων. Μετά από αυτή την εξέλιξη, προγραμματίζεται Συνέλευση όλων των συντακτών του εντύπου για τη Δευτέρα 26/10/2009 στις 17.00, όπου θα δώσουν το «παρών» και τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που απέστειλε η εκπρόσωπος των συντακτών της εφημερίδας, Ιωάννα Ηλιάδη, στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ:

«Σας ενημερώνω ότι η συνάδελφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ Μεταξία Βαλσαμή, η οποία επί 20 χρόνια εργάζεται στο ΕΘΝΟΣ, ειδοποιήθηκε από την εταιρία ότι απολύεται χωρίς καμία άλλη αιτιολογία.

Επειδή βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε συνεδρίαση, θα ήθελα να σας ενημερώσω με τη μορφή του κατεπείγοντος και σας καλώ να έρθετε στην εφημερίδαΕΘΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ή ΑΥΡΙΟ , προκειμένου να αποτρέψετε την αναιτιολόγητη αυτή απόλυση. Να σημειώσω ότι παράλληλα με την Μεταξία Βαλσαμή απολύθηκαν και άλλοι δύο εργαζόμενοι, μέλη τηςΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ, από το περιοδικό του ΕΘΝΟΥΣ "Ιδανικό Σπίτι".

Το γεγονός έχει θορυβήσει τους συντάκτες της εφημερίδας και έχει ήδη δημιουργηθεί αναστάτωση».

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.