Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη και οδεύει (;) προς Μαρούσι

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μαρία Χούκλη

Παρελθόν αποτελεί από την ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη, αφού κατέθεσε την παραίτησή της στο διοικητικό συμβούλιο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, υπήρξε διαφωνία για τις οικονομικές απολαβές της γνωστής δημοσιογράφου, καθώς σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, στο εξής καμία σύμβαση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν μπορεί να ξεπερνά τις περίπου 6.000 ευρώ. Όλα αυτά, τη στιγμή που ήδη η αμοιβή της κ. Χούκλη είχε μειωθεί κατά 50%.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει: «Την παραίτησή της υπέβαλε στη Διοίκηση της ΕΡΤ η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη. Η Διοίκηση της ΕΡΤ, αφού εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση της γνωστής δημοσιογράφου, την ευχαρίστησε για την πολύχρονη συνεργασία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους της στόχους».

Επόμενος σταθμός ο ANT1;

Μετά από την αποχώρησή της δημοσιογράφου από την κρατική τηλεόραση, τα σενάρια έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες και τη θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη επί του θέματος και, όπως διαρρέεται, δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.