Οικονόμου-Λυριτζής: «Δεχτήκαμε μείωση μισθού, αλλά δεν το διαφημίσαμε»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

liritzis_oikonomou_83934b

Η πλειοψηφία των ανθρώπων της τηλεόρασης έχει δεχτεί μειώσεις αποδοχών τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, πράγμα που συνέβη και με τους Δημήτρη Οικονόμου και Βασίλη Λυριτζή. Όμως, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής «Πρώτη Γραμμή» είναι από εκείνους που είπαν αθόρυβα το «ναι» στη νέα οικονομική πρόταση της ΕΡΤ και -προς τιμήν τους- δεν το βροντοφώναξαν, όπως συνέβη με αρκετούς συναδέλφους τους.

«Δεχτήκαμε σημαντική μείωση κι έτσι έπρεπε να γίνει και δεν το συζητώ. Απλώς εμείς δεν το διαφημίσαμε», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην εφημερίδα «Real life», ενώ ο Βασίλης Λυριτζής συμπλήρωσε: «Μα, κάθε χρόνο συζητάμε το συμβόλαια και την αμοιβή μας. Αρνηθήκαμε την πληρωμή μέσω εταιρειών παραγωγής (δημοσιογράφοι είμαστε, όχι έμποροι) και επιμείναμε να συνδεθεί μέρος της αμοιβής με την παραγωγικότητα και τα αποτελέσματα με απόλυτη διαφάνεια».

Όσο για το πότε λήγει το συμβόλαιό τους, ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε: «Υπογράφουμε πάντα για έναν χρόνο. Έχουμε συμβόλαιο λοιπόν μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Να θυμίσω μόνο ότι στο παρελθόν μάς έγινε πρόταση για μονιμοποίηση και αρνηθήκαμε για λόγους αρχής».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!! :D:D

scooby-doo13
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.