Ο παμπόνηρος Παπακαλιάτης και το τρικ (;) με το «Brothers and sisters»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papakaliatis_3292934b

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με το «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που είναι ξεκάθαρα αντιγραφή του «Brothers and sisters» της Αμερικής. Στην Ελλάδα ζούμε, παιδιά, θα 'πρεπε να το 'χετε συνηθίσει πια: Μόνοι μας, δυστυχώς, κάνουμε ελάχιστα πράγματα και πολύ περισσότερο στην τηλεόραση, όπου σχεδόν τα πάντα βασίζονται σε θεάματα του εξωτερικού.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, η αλήθεια είναι πως δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα, αφού το πράγμα κάνει μπαμ από... χιλιόμετρα. Γιατί συνέβη όμως αυτό; Νομίζετε πως έγινε ηθελημένα και πως ο Χριστόφορος είναι κάνας χαζός και δεν είχε φανταστεί ότι θα πέφτανε όλοι να τον φάνε αν έκανε κάτι τέτοιο; Ή μήπως θεωρείτε ότι πίστεψε πως δεν θα το έπαιρνε κανείς πρέφα; Πιθανότατα δεν ισχύει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ένα σενάριο που κυκλοφορεί -και δεν αποκλείεται να έχει βάση τελικά- είναι πως ο Χριστόφορος και το κανάλι ήθελαν να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από τη σειρά και να τονώσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Διαφημιστικό κόλπο είναι μάλλον με λίγα λόγια, οπότε μην ψαρώνετε!..

Σπεύδει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση ο ΑΝΤ1

Και ενώ ο θόρυβος για τον Χριστόφορο και τη σειρά του καλά κρατεί, στον ΑΝΤ1 είχαν την πραγματικά εξαιρετική ιδέα να αγοράσουν τα δικαιώματα του «Brothers and sisters», το οποίο και σκοπεύουν να εντάξουν άμεσα στο πρόγραμμά τους. Απολύτως λογικό φυσικά κάτι τέτοιο, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση και να πάρουν το κατιτίς τους κι εκείνοι από την AGB!

Και μη νομίζετε βέβαια ότι ο Παπακαλιάτης θα βγει χαμένος από αυτό ή θα ρεζιλευτεί, όπως λένε μερικοί. Ίσα-ίσα που οι συζητήσεις και οι συγκρίσεις θα συνεχίσουν να γίνονται για καιρό και, κακά τα ψέματα, δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να σου αφιερώνουν χρόνο κάθε τρεις και λίγο οι μεσημεριανές εκπομπές. Έτσι δεν είναι Χριστόφορε;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.