Η πεντάστερη παρέα του «Όμορφου Κόσμου» μιλάει για όλους και για όλα!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

 

omorfos_kosmos_739456

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα πράγματα είπαν οι πέντε παρουσιαστές του «Όμορφου Κόσμου» σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «ΟΛΑ» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούριου και η Μαρία Αραμπατζή υποστήριξαν πως έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μέχρι στιγμής εμπειρία της πρωινής ζώνης και έδωσαν τις απαντήσεις τους για τα κατά καιρούς αρνητικά δημοσιεύματα του Τύπου. Παρακάτω διαβάστε όλα όσα είπαν, αναλυτικά:

Δ. Ουγγαρέζος: «Ζηλεύω τη Μενεγάκη για την οικειότητά της με τον φακό»

Είσαι το ίδιο ενθουσιασμένος τώρα όσο και στο ξεκίνημα; Είναι τελικά τόσο ρομαντική ή ανταγωνιστική η TV όσο φανταζόσουν τις μέρες της αθωότητας στο MAD;
Είμαι πιο ενθουσιασμένος τώρα και όσο περνάνε οι μέρες ενθουσιάζομαι ακόμη περισσότερο. Νιώθω στο πετσί μου την οικειότητα του πρωινού προγράμματος, βιώνω την εμπειρία της παρέας με όλα τα καλά αλλά και τις προκλήσεις που αυτή συνεπάγεται και θέλω ακόμη περισσότερο κάθε μέρα που περνάει να κάνω όλους εκείνους που μας κάνουν την τιμή και μας παρακολουθούν μέλη της παρέας του Ομορφου κόσμου. Φαντάσου το σαν να περνάμε από το σπίτι τους και να τους χτυπάμε το κουδούνι για να κατέβουν να παίξουμε.

Αυτό που περιγράφεις θα ταίριαζε καλύτερα στα νεανικά κοινά.
Οχι απαραίτητα. Θα ταίριαζε σε οποιονδήποτε έχει ανοιχτή την τηλεόραση μια ευαίσθητη ώρα όπως είναι αυτή του πρωινού και θέλει να κατέβει να παίξει. Διαβάζει, μαγειρεύει, κάνει δουλειές και ταυτόχρονα συμφωνεί ή διαφωνεί με τις ερωτήσεις του Νίκου, τις απορίες της Δούκισσας, τις πληροφορίες της Μαρίας ή τις δικές μου κρυάδες.

Ποιους ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό; Αν ήσουν τηλεθεατής τι θα έβλεπες το πρωί, Μενεγάκη ή το δίδυμο του ΑΝΤ1;
Δεν ξεχωρίζω κάποια από τις δύο εκπομπές. Μου αρέσουν χαρακτηριστικά και από τις δύο παρέες που θα με έλκυαν ενδεχομένως να τις παρακολουθήσω. Γουστάρω καθέναν από το πάνελ της κυρίας Μενεγάκη και ζηλεύω την οικειότητά της με τον φακό. Μερικές φορές νιώθω ότι εκείνη είναι στο σπίτι της και παρακολουθεί όλους όσοι τη βλέπουμε από τις τηλεοράσεις μας. Τόσο άνετη είναι! Και στο 10 με 1 μαζί ξεχωρίζω την παρεΐστικη διάθεση και την οικειότητα του κ. Χαριτάτου και του κ. Καραμέρου, που έχουν φέρει πολύ κοντά τους το τηλεοπτικό κοινό ανεξάρτητα με το θέμα που προσεγγίζουν.

Τι σε έχει ενοχλήσει πιο πολύ απ’ όλα αυτά που ειπώθηκαν;
Δεν με έχει ενοχλήσει τίποτα απ’ όσα έχουν ακουστεί. Ξέρω τι δουλειά κάνω και σε ποιον χώρο κινούμαι. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι όλοι μπορούν να σε κρίνουν. Το ζητάει ο οργανισμός σου. Το μόνο που δεν θα ήθελα ποτέ να συμβεί είναι να θιγούν πρόσωπα που αγαπώ και προστατεύω.

Νίκος Παπαδάκης: «Λειτουργούμε ως ομάδα»

Είσαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Ομορφου κόσμου;
Πάντα σε βλέπουμε να κάθεσαι σε ξεχωριστή πολυθρόνα όταν οι άλλοι κάθονται στον καναπέ. Εσύ δίνεις πάσες για διαφημίσεις και είναι εμφανές ότι η παρουσία σου είναι πιο αισθητή από αυτή των υπολοίπων.
Κατ’ αρχάς, όλοι καθόμαστε στους καναπέδες. Εγώ είχα πει και πιο παλιά στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ότι θα έχω τον συντονισμό της εκπομπής. Από κει και πέρα λειτουργούμε όλοι μαζί ως μια ομάδα, όλοι δίνουμε πάσα για διαφημίσεις, αν και δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό όσο το να λειτουργούμε όλοι μαζί ως μια ομάδα.


Σε αγχώνει το γεγονός ότι τα ΜΜΕ σε έχουν παρουσιάσει ως βασικό παρουσιαστή; Αναφέρομαι κυρίως σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση της εκπομπής. Τα νούμερα τα βλέπεις;
Δεν με αγχώνει καθόλου γιατί έχω εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά. Ο καθένας είναι πολύ καλός στον τομέα του και ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι άψογο. Από κει και πέρα, φυσικά και θα κοιτάξουμε τα νούμερα για να δούμε τι άρεσε στον κόσμο, τι δεν άρεσε και να προσπαθήσουμε και εμείς να βελτιώσουμε την εκπομπή.


Τι σε δυσκόλεψε πιο πολύ στο ζωντανό;
Δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία. Η πρόθεσή μου να ξεκινήσουμε ήταν πολύ θετική. Επίσης, είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που μας επέλεξαν, αφού έχουν εμπειρία χρόνων στην τηλεόραση. Αυτό δεν μου άφηνε τα περιθώρια να ανησυχώ για κάτι. Αντιθέτως, μου προσέφερε σιγουριά και εγγύηση και ανυπομονησία να ξεκινήσουμε.

Ησουν το πρώτο πρόσωπο που συμφώνησε με το MEGA για το πρωινό. Aργότερα μάθαμε και την υπόλοιπη σύνθεση. Ζήτησαν τη γνώμη σου οι ιθύνοντες για τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα συμμετείχαν στην ομάδα του Ομορφου κόσμου;
Εγώ δεν γνώριζα τη σειρά που επιλέχθηκαν τα πρόσωπα. Οντως ήμουν σε όλα τα δοκιμαστικά αλλά από κει και πέρα το πότε έγινε η επιλογή των άλλων και με ποια κριτήρια δεν το γνώριζα και δεν είχα κάποια σχέση με όλη αυτή τη διαδικασία. Οι υπεύθυνοι είδαν τα πρόσωπα και έκριναν ανάλογα με τα προσόντα που είχε ο καθένας.

Ποια είναι η γνώμη σου για το infotainment; Αν σας ζητούσε το MEGA να αλλάξετε την εκπομπή σας προς αυτή την κατεύθυνση για να αντεπεξέλθετε στον ανταγωνισμό, θα το κάνατε;
Η δική μας εκπομπή περιέχει και κομμάτια ενημέρωσης. Αν κάποια στιγμή το κανάλι αποφασίσει ότι είναι άμεση ανάγκη να ενσωματώσει κάποια επιπλέον στοιχεία ενημέρωσης, είμαστε έτοιμοι να το στηρίξουμε.

Δούκισσα Νομικού: «Δεν φοβάμαι να εκφράσω την άποψή μου»

Τηλεοπτικά φαίνεσαι σαν ένα κοριτσάκι που σιγά-σιγά ανακαλύπτει τον κόσμο και συνέχεια εκφράζει απορίες. Είσαι έτσι και στην καθημερινή σου ζωή;
Η αλήθεια είναι πως στην εκπομπή λέω ό,τι αισθάνομαι, ρωτάω ό,τι δεν καταλαβαίνω, γελάω με την ψυχή μου. Μπορεί να στενοχωρηθώ… Ολα θα φανούν, δεν μπορώ να κρυφτώ! Είμαι αυθόρμητη όπως ακριβώς και στην καθημερινή μου ζωή. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, δηλαδή ένα κορίτσι 23 χρόνων, γεμάτο όρεξη, που ανακαλύπτει τόσο τον τηλεοπτικό κόσμο όσο και τον αληθινό.

Ακούστηκαν πολλά για διάφορες διαφωνίες που είχατε με τον Νίκο Ευταξία σε ό,τι αφορά τα ρούχα. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Γενικότερα έχουν ακουστεί πολλά, που όμως τα περισσότερα δεν ισχύουν. Με τον Νίκο Ευταξία είχαμε, έχουμε και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Και όχι μόνο!

Πώς βιώνεις την εμπειρία σου στον Ομορφο κόσμο ως πρωταγωνίστρια;
Ολο αυτό για μένα είναι σαν ένα παραμύθι. Νιώθω πολύ τυχερή για ό,τι μου συμβαίνει. Απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο, ζω την κάθε στιγμή. Πέρυσι στο Lifestyle έμαθα πολλά βασικά πράγματα, ουσιαστικά όμως τώρα τα εφαρμόζω.

Εχεις αισθανθεί ποτέ αμήχανα που οι άλλες δύο κοπέλες της εκπομπής είναι δημοσιογράφοι;
Καθόλου περίεργα δεν νιώθω. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο καθένας έχει να δώσει τη δική του πινελιά. Η δική μου βέβαια μπορεί να έχει ροζ χρώμα! Παρ’ όλα αυτά ενημερώνομαι για τα πάντα, έχω άποψη, την οποία δεν φοβάμαι να εκφράσω.


Κατερίνα Καινούριου: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια, αλλά δημοσιογράφο»

Πρόσφατα διέρρευσαν σε διάφορα blogs πληροφορίες που ήθελαν μία από τις τρεις ξανθιές του Ομορφου κόσμου να αποχωρεί από το πρωινό. Κάποιες εκπομπές αναφέρθηκαν σε σένα προσωπικά. Τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα;
Τα διάβασα κι εγώ και ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα. Αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Τι σε στενοχώρησε πιο πολύ και πώς ξεκίνησε αυτή η φημολογία;

Ολα ξεκίνησαν από μια κριτική που μου έκανε η κυρία Γκολεμά, επειδή δεν γνώριζα ότι κάποιος πολύ σπουδαίος άνθρωπος έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό το σεβάστηκα και αναγνώρισα το λάθος μου. Από κει και πέρα ξεκίνησε μια παραφιλολογία ότι κάποια από τις τρεις ξανθιές θα φύγει και πολλοί υπέθεσαν εμένα, λόγω της κριτικής που μου είχε ασκηθεί.

Τελικά υπήρξε τέτοιο ζήτημα για κάποια από τις άλλες δύο κοπέλες;
Απ’ ό,τι γνωρίζω για καμία από τις τρεις δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Το κανάλι μάς στηρίζει πολύ, όπως και όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τις επιλογές του. Εμείς καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και απ’ ό,τι ξέρω είναι ευχαριστημένοι μαζί μας.

Πόσο διαφορετικό είναι να συμμετέχεις σε μια εκπομπή ως δημοσιογράφος και πόσο διαφορετικό να έχεις την ευθύνη της παρουσίασης; Τι σε δυσκόλεψε πιο πολύ;
Το να είσαι δημοσιογράφος -που είμαι, γιατί αυτό έχω σπουδάσει και αυτό ασκώ τα τελευταία χρόνια- είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, από όποιο πόστο κι αν βρίσκεσαι. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια, θεωρώ ότι είμαι μια δημοσιογράφος που παρουσιάζει μαζί με άλλους τέσσερις μια πρωινή εκπομπή. Η ευθύνη ίσως να είναι μεγαλύτερη, γιατί ό,τι λες εκείνη τη στιγμή καταγράφεται, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και σωστός και να δείχνεις καθημερινά τον πραγματικό σου εαυτό. Ο κόσμος πιστεύω πως θέλει να βλέπει αληθινούς χαρακτήρες, οικείους σε αυτόν. Αυτό προσπαθούμε εμείς να βγάλουμε καθημερινά.

Μαρία Αραμπατζή: «Δεν είχα ποτέ κόντρα με την Καινούριου»

Εχετε μοιρασμένες αρμοδιότητες στην εκπομπή;
Ρόλους δεν μας έχουν μοιράσει. Αυτά που θέλουν από μας είναι η άποψή μας, η ματιά που έχουμε απέναντι σε καθετί που παρουσιάζουμε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά μας και η εμπειρία μας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου άγχος;
Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι να μη διαψεύσω την προσδοκία και την απαίτηση των τηλεθεατών να εισπράξουν ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα τους κάνει να περνούν καλά.

Γράφτηκε ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ εσένα και της Κατερίνας Καινούριου; Ισχύει;
Οχι. Δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ κόντρα με την Κατερίνα, όπως και με κανέναν βέβαια.

Συμφωνείτε πάντα σε όλα; Είστε πέντε διαφορετικές προσωπικότητες. Δεν έχετε διαφωνήσει ποτέ;
Οπως σε κάθε παρέα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Και για μένα αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μιας παρέας. Η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων. Επειδή είμαστε ζωντανοί οργανισμοί, εκφράζουμε με τον τρόπο του ο καθένας τη διαφορετικότητά μας. Το MEGA αυτό θέλει από μας: να εκφράζει ο καθένας αυτά που πραγματικά πιστεύει στο πλαίσιο πάντα της τηλεοπτικής ευπρέπειας. Κάνουμε τηλεόραση, δεν είμαστε σπίτι μας.

Πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες παρουσιάζοντας μια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση σε σχέση με ένα ιδιωτικό κανάλι.
Εγώ στην ΕΡΤ δούλευα σε συνθήκες ιδιωτικού καναλιού, καθώς το Νηστικό αρκούδι ήταν εξωτερική παραγωγή και δεν ήμουν συμβασιούχος του Ραδιομεγάρου. Βάσει αυτών των δεδομένων ,δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση το ότι εργάζομαι στο πρωινό του MEGA, σε ένα κανάλι που ξέρει να στήνει τηλεοπτικές παρέες ειδικά στην πρωινή ζώνη και παρέχει τα εχέγγυα μιας πολύ καλής συνεργασίας. Αναφέρομαι ιδιαίτερα στους ανθρώπους του σταθμού.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.