Πάτωσε το «VETO» του Τριανταφυλλόπουλου

3.4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.40 (5 Ψήφοι)

triantafilopoulos_b

Όσο καλά είχε πάει το «VETO» την πρώτη Κυριακή της κυκλοφορίας του, τόσο χάλια τα πήγε τη δεύτερη! Τελευταίος και... καταϊδρωμένος ήρθε ο Μάκης αυτή τη φορά, αφού το δεύτερο φύλλο του εντύπου ξεπέρασε μετά βίας τα 113.000 φύλλα και έμεινε πίσω από όλους τους «μεγάλους».

Βάσει των μέχρι στιγμής μετρήσεων, το «Πρώτο Θέμα» παίρνει την πρωτιά με 220.000 φύλλα, η «Καθημερινή» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 155.000 φύλλα και την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν το «Βήμα» με 152.000, το  «Έθνος» με 135.000 και η «Ελευθεροτυπία» με 125.000 φύλλα.

Την κατάσταση για το «VETO» δεν την έσωσε ούτε ο Στέλιος Καζαντζίδης, ούτε ο Κριστόφ Κισλόφσκι, που ήταν οι προσφορές που συνόδευαν την εφημερίδα, αλλά ούτε και η μεγάλη αποκάλυψη για τον Βενιζέλο, ο οποίος έχτιζε πολυκατοικίες με... συνταγή Βατοπαιδίου!

Και ίσως οι χαμηλές πωλήσεις να μην ήταν κάτι τυχαίο, καθώς οι εντυπώσεις που άφησε το πρώτο φύλλο δεν ήταν τόσο θετικές. Μια παρόμοια εφημερίδα με το «Πρώτο Θέμα» πήραμε στα χέρια μας και μάλιστα φτωχότερη σε περιεχόμενο. Το θέμα δε για τον Καραμανλή και τη χρησικτησία κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μήνες, αλλά ουδείς τόλμησε να το βγάλει προεκλογικά. Τελικά, το έκανε ο Μάκης με αρκετή καθυστέρηση.

Λίγο η περιέργεια για ένα έντυπο που κυκλοφορούσε πρώτη φορά και λίγο η μπόλικη διαφήμιση από τα κανάλια και το διαδίκτυο, ήταν παράγοντες που έφεραν το «VETO» την πρώτη Κυριακή να «χτυπάει» πάνω από 200.000 φύλλα, αλλά τώρα ο Μάκης και η παρέα του θα πρέπει να βρουν τρόπο να παρουσιάσουν κάτι πιο διαφορετικό αν θέλουν να χτυπήσουν με αξιώσεις τον ανταγωνισμό.

Πονοκέφαλος και για την τηλεοπτική «Ζούγκλα»

Πανικόβλητος τρέχει ο Μάκης τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς μέσα σε όλα έχει αρχίσει η φθίνουσα πορεία και της «Ζούγκλας». Το ένα αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης διαδέχεται το άλλο (9,4% έκανε την περασμένη Πέμπτη) και η υπόθεση αρχίζει να γίνεται ανησυχητική για τον παρουσιαστή.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μονο για τις προσφορες παιρνει εφημεριδες ο κοσμος ρεεεεεεεεεεε.. Ποτε θα το καταλαβετε?

Dr-alex
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.