Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Νησί», που στοχεύει και στη διεθνή αγορά

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Νησί», που στοχεύει και στη διεθνή αγορά

Εντυπωσίασε από την πρεμιέρα της κιόλας η νέα σειρά του Mega «Το Νησί», καταγράφοντας μάλιστα και αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης! Συγκεκριμένα, 3.550.524 τηλεθεατές έμειναν «καρφωμένοι» στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, προκαλώντας, αναπόφευκτα, μεγάλες απώλειες στους αντίπαλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με συνολική τηλεθέαση 61,7%, το «Νησί» έκανε μεγάλη ζημιά σε «Νext top Μodel» και «Βig Βrother», που σημείωσαν μόλις 12,3% και 10,4%, αντίστοιχα. Τρανή απόδειξη, λοιπόν, ότι όταν προβάλλεται κάτι ποιοτικό στη μικρή οθόνη, τα τηλεσκουπίδια πάνε... περίπατο!

Όσον αφορά τις εντυπώσεις, υπήρξε ενθουσιασμός από τον κόσμο, που εκτίμησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τη σειρά, η οποία δείχνει πως πιθανότατα θα αποτελέσει το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς. Μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου, έγινε χαμός στο Διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Facebook, όπου η συζήτηση και ο σχολιασμός «άναψε» τόσο στα τρία groups που είχαν ήδη δημιουργηθεί, αλλά και στα προφίλ των χρηστών. Η συγκινητική ατμόσφαιρα και οι εξαιρετικές ερμηνείες ήταν τα σημεία που στάθηκαν οι περισσότεροι, ενώ μόνο καλά λόγια ελέχθησαν για την εξαιρετική σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και τη σκηνογραφία. Με λίγα λόγια... θρίαμβος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε πως οι άνθρωποι του Mega ετοιμάζονται να καταθέσουν την ελληνική σειρά υποψήφια στα φεστιβάλ «Biarritz» της Γαλλίας, «Edinburgh» της Γερμανίας και σε ένα ακόμη φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, προσδοκώντας ότι η καλλιτεχνική της αξία θα εκτιμηθεί και στο εξωτερικό. Αν συνεχίσει έτσι, γιατί όχι;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.